اختلال سامانه فروش مرحله دوم یکپارچه خودرو بصورت کامل رفع شد

مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو از رفع اختلال در این سامانه خبر داده است اما برخی کاربران می‌گویند هنوز برای ثبت‌نام در این سامانه با مشکل مواجه هستند.

مرحله جدید ثبت‌نام در سامانه فروش یکپارچه خودرو از روز چهارشنبه سوم خرداد آغاز شد و از همان روز نخست، سایت با اختلال‌هایی مواجه بود.

در حالی که مهدی تقدسی، مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو عصر دیروز خبر از رفع این اختلال‌ها داد، اما برخی متقاضیان می‌گویند امروز جمعه پنجم هنوز نتوانسته‌اند در سامانه ثبت‌کنند و اختلال‌ها ادامه دارد.

برخی از آنها نیز می‌گویند از مرحله نخست انصراف داده‌اند و پول وکالتی هنوز در حساب آنهاست، اما سایت به دلیل همین انصراف، حالا به آنها اجازه ثبت‌نام نمی‌دهد.

تکلیف انصرافی‌های مرحله نخست

در صفحه نخست سامانه یکپارچه عرضه خودرو توضیحاتی در مورد چگونگی ثبت‌نام در این طرح درج شده است. از جمله، در این صفحه تاکید شده است که: «امکان ثبت نام هرمتقاضی که پیش از این در لیست نوبت دهی طرح اول سامانه یکپارچه و خودروهای وارداتی قرارگرفته اند، وجود ندارد مگر آنکه انصراف خود را تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۲/۲۰ در سامانه های مربوطه ثبت کند.». اما برخی از کاربران می‌گویند در حالی که تا تاریخ مقرر، انصراف خود را اعلام کرده‌اند، حالا نمی‌توانند دوباره ثبت‌نام کنند.

بادنبال‌کردن صفحه فناوری ما، جدیدترین اخبار این حوزه را از رایااستور دنبال کنید.

پربازدیدترین مقالات مارا نیز دنبال کنید:

منبع تجارت نیوز
ممکن است شما دوست داشته باشید
پیام بگذارید