سیر صعودی طلا | طلا یک هفته خوب دیگر را تجربه می‌کند!

بر اساس نظر بسیاری از تحلیل‌گران روزهای خوب و خوش طلا در بازارهای جهانی دست‌کم تا یک هفته دیگر ادامه خواهد یافت.

به گزارش رایااستور، سونیل کومار دیکسیت، استراتژیست فنی ارشد در SKCharting.com تاکید کرد: طلا برای دومین هفته‌ متوالی بالاتر از سطح 1896 دلار بسته شده است که نشان‌دهنده‌ اصلاح فیبوناچی 61.8 درصدی از سقف 2070 دلاری و کف 1614 دلاری است.

وی افزود: «قیمت‌ها از میانگین متحرک نمایی 5 هفته‌ای حمایت می‌شوند که نشان‌دهنده‌ تداوم روند صعودی است.»

با این حال، دیکسیت معتقد است که افت به زیر 1920 دلار نشان‌دهنده‌ یکپارچگی به سمت مناطق حمایتی به ترتیب 1915، 1905 و 1896 دلار است.

شکست پایدار به زیر 1,896 دلار، حرکت صعودی فعلی را متوقف خواهد کرد و ممکن است یک اصلاح کوتاه به سمت 1880 دلار مشاهده شود.

سیر صعودی طلا در حالی اتفاق افتاد که بازدهی دلار و اوراق قرضه آمریکا در هفته گذشته علیرغم بهبود، روز جمعه به کاهش خود ادامه دادند.

سیر صعودی طلا | طلا یک هفته خوب دیگر را تجربه می‌کند!
سیر صعودی طلا | طلا یک هفته خوب دیگر را تجربه می‌کند!

بیشتر بخوانید:

ممکن است شما دوست داشته باشید
پیام بگذارید