رایااستور مگ

چگونه اکانت دراپ باکس خود را حذف کنیم؟

می خواهید سرویس ابری Dropbox خود را حذف کنید؟ تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

حذف اکانت دراپ باکس

حذف اکانت دراپ باکس: آیا تصمیم به حذف فضای ذخیره سازی ابری Dropbox گرفته اید؟ برای اینکه بدانید چگونه باید اکانت دراپ باکس را حذف کنید تا انتهای مقاله حذف اکانت دراپ باکس با رایااستور همراه باشید.

زمانی دراپ باکس نام بزرگی در فضای ذخیره سازی ابری شخصی بود.

امروزه بسیاری از خدمات دیگر مانند گوگل درایو و مایکروسافت وان‌درایو برای انتخاب وجود دارد.

به این ترتیب، ممکن است زمان حذف حساب Dropbox شما فرا رسیده باشد.

قبل از اینکه حساب دراپ باکس خود را حذف کنید، چند چیز وجود دارد که باید آنها را مرتب کنید.

چگونه فایل های دراپ باکس خود را دانلود کنیم؟

هنگامی که حساب دراپ باکس خود را حذف می کنید، همه فایل های شما از سرورهای دراپ باکس حذف می شوند (آنها در پوشه Dropbox در رایانه شما باقی می مانند).

تنها استثنا فایل‌هایی هستند که در پوشه‌های مشترک قرار داده‌اید، که همچنان برای آن اعضا قابل دسترسی خواهند بود.

این بدان معناست که دراپ باکس همگام سازی را در تمام دستگاه های شما متوقف می کند.

شما نمی توانید به حساب خود دسترسی داشته باشید یا فایل های به اشتراک گذاشته شده با شما را مشاهده کنید.

به این ترتیب، ممکن است بخواهید ابتدا همه فایل های دراپ باکس خود را دانلود کنید:

دانلود فایل های دراپ باکس پیش از حذف اکانت
دانلود فایل های دراپ باکس پیش از حذف اکانت
  1. به Dropbox.com بروید و وارد شوید.
  2. در قسمت اصلی، ردیف عنوان جدول را نگه دارید و روی کادر انتخاب (کنار نام) کلیک کنید.
  3. روی دانلود کلیک کنید.
  4. با این کار دانلود تمام فایل هایشما در یک ZIP آغاز می شود.

چگونه حساب دراپ باکس را حذف کنیم؟

اکنون زمان حذف اکانت دراپ باکس است.

پس از تکمیل این فرآیند، دراپ باکس حذف فایل های شما را در عرض 30 روز آغاز می کند.

با این حال، مهم است که توجه داشته باشید که این فرآیند غیر قابل برگشت است.

هنگامی که یک حساب Dropbox Basic، Plus، Family یا Professional را حذف می کنید، نمی توانید آن را لغو کنید.

اگرچه می‌توانید برای یک حساب دیگر در دراپ باکس ثبت‌نام کنید، این کار فایل‌های شما را بازیابی نمی‌کند.

همچنین فضای ذخیره‌سازی جایزه‌ای را که از طریق مواردی مانند ارجاع کسب کرده‌اید از دست خواهید داد.

اگر مطمئن هستید که هیچ استفاده‌ای از حساب دراپ باکس شما وجود ندارد و آماده حذف آن هستید، به صورت زیر عمل کنید:

حذف اکانت دراپ باکس برای همیشه
حذف اکانت دراپ باکس برای همیشه
  1. به Dropbox.com بروید و وارد شوید.
  2. در بالا سمت راست، روی عکس نمایه خود کلیک کنید.
  3. روی تنظیمات کلیک کنید.
  4. در تب General گزینه Delete account را انتخاب کنید.
  5. رمز عبور خود را وارد کنید.
  6. دلیل ترک خود را انتخاب کنید. در صورت تمایل می توانید جزئیات بیشتری ارائه دهید.
  7. روی حذف دائمی کلیک کنید.

اکنون می توانید برای حذف دراپ باکس از رایانه، تلفن و سایر دستگاه های خود اقدام کنید.


برخی از مقالات پربازدید که مطالعه آنها را به شما توصیه می کنیم:

بررسی حافظه مک

مدیریت آپدیت ویندوز در ویندوز 10

شارژ اولیه آیفون


حالا شما بگید…

ما در مقاله حذف اکانت دراپ باکس به شما نحوه حذف اکانت را شرح دادیم.

همچنین به شما متذکر شدیم که پیش از حذف، فایل های خود را دانلود کنید تا آنها را از دست ندهید.

نظر شما درباره مقاله چیست؟

آیا مقاله حذف اکانت Dropbox برای شما مفید بوده است؟

دلیل شما از حذف اکانت چیست؟

لطفا نظرات خود را با ما و سایر کاربران رایااستور در میان بگذرید.

منبع
makeuseof
پرفروش ترین محصولاتی که در دیجیکالا فروخته می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا