معایب و ایرادات شایع کوییک

گروه خودروسازی سایپا در سال ۱۳۹۶ به منظور ایجاد رقابت در دسته خودروهای اسپرت و جوان پسند، سایپا کوییک را روانه بازار کرد، اما از هنگام عرضه تاکنون کوییک ایردهای شایعی داشته است.

سایپا کوییک سومین محصولی بود که توسط گروه خودروسازی سایپا، بعد از دو محصول تیبا و ساینا عرضه شد، این خودرو اقتصادی و نسبتاً اسپرت اولین بار در اسفند سال ۱۳۹۵ از آن رونمایی شد.

کوییک در حقیقت نسخه هاچ بک ساینا به شمار می‌رود و بر پایه پلتفرم X200 سایپا توسعه ‌یافته است. هر چهار محصول تیبا، ساینا، کوییک و اطلس از نظر پیشرانه همگی از پیشرانه M15 مگا موتور بهره می برند، اما در نسخه های مختلف مانند اطلس، که به تازگی قرار است عرضه شود، در گشتاور و اسب بخار خروجی موتور تفاوت‌هایی ایجاد شده است.

ایرادات کوییک در بخش ظاهری

در بخش ظاهری و طراحی کوییک، برخی نقاط دچار ایرادهای ذاتی و پایه‌ای است، طبق بررسی‌های بسیار و کارشناسی مدل‌های مختلف کوییک، که در نمایندگی‌های سایپا تحویل مشتری می‌شوند، در برخی نسخه ها این خودرو دچار ایراد و آسیب شاسی است.

علاوه بر نکات بالا، رنگ شدگی کارخانه در برخی از نقاط درها، گلگیر و سقف باز هم در برخی از نمونه های تولیدی مشاهده شده است. البته باید گفت تنها کوییک نیست که با ایرادهای رنگی در بازار عرضه می شود، بسیاری از خودروهای دیگر سایپا یا ایران خودرو با این مشکل مواجه هستند.

ایرادات کوییک در بخش فنی

در برخی از نمونه های کوییک که در بازار عرضه شده اند، در بخش پیشرانه و انتقال قدرت به سر چرخ ها در نقطه ابتدایی و شروع حرکت مشکلاتی وجود داشته است. در مواردی حتی دور موتور به کندی افزایش پیدا می کند، به خصوص در نمونه های آر و از همه مهم تر نمونه های اتوماتیک که دریچه های گاز آن ها برقی هستند، خودرو با چند ثانیه تأخیر پس از فشردن پدال گاز به حرکت درمی آید.

یکی از مشکلات شایع در سایپا کوییک یا حتی تیبا ۲ که بسیار از سوی مشتریان این محصولات گزارش شده است، ایراد در صفحه کلاچ خودروهای صفر است، که در هنگام حرکت و دنده های سنگین، اتاق خودرو به علت مشکلات صفحه کلاچ به شدت به لرزه می افتد، حتی در ترافیک و هنگامی که صفحه کلاچ داغ می کند، این مشکل دوچندان می شود.

ایراد و نقص بعدی که دارندگان خودرو کوییک به شدت از آن ناراضی هستند، صدای زیاد انجین خودروست که بسیار پس از دور موتورهای ۳۰۰۰ یا ۴۰۰۰ به داخل کابین انتقال پیدا می کند، اما این مشکل ناشی از دو ایراد است، در بخش اول به علت آن که سایپا کوییک از یک پیشرانه ۸ سوپاپ در بخش موتور خود استفاده می کند، این موتور به طور ذاتی با صدای زیادی کار می کند و در بخش دوم، عایق بندی ضعیف اتاق خودرو و جداسازی معیوب بخش اتاق از پیشرانه باعث انتقال صدای حداکثری موتور به داخل کابین شده است.

مهم ترین مشکلی سایپا کوییک با آن مواجه است، مشکل برق خودروست. طبق گزارش های کاربران، کوییک در بخش برق خودرو بسیار نقص های اساسی دارد. به طور مثال، هنگامی که شما قصد بالا یا پایین بردن شیشه های خودرو را دارید، فشار برقی حاصل از این کار باعث ضعف شدید در برق خودرو شده است و در نهایت، باعث افت شدید دور موتور خودرو می شود، حتا در برخی از نمومه های این مشکل آن قدر بزرگ است که باعث خاموش شدن موتور خودرو می شود. هنگامی که، در فصول گرم سال کولر خودرو را روشن می کنید باز هم برق خودرو در برخی موارد دچار مشکل می شود و دوباره دور موتور افت قابل توجهی پیدا می کند.

از کیفیت داخل کابین و ادوات استفاده شده در این بخش هم نمی توان تعریف چندانی کرد، زیرا کیفیت پایین پلاستیک خشک و بدبویی که سایپا در کوییک استفاده کرده است بسیار نامرغوب بوده است. این کیفیت پایین تا حدی است که بسیاری از مشتریان از شکستگی دستگیره های درِ خودرو خود گزارش داده اند، این مشکل تا حدی فراگیر بود که سایپا در نمونه های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مجبور به تعویض دستگیره های داخلی خودرو کوییک شد. همچنین بوی ناخوشایند پلاستیک نامرغوب کوییک که در کابین آن استفاده شده است، بسیار مورد اعتراض صاحبان این خودرو بوده است.

منبع اسب بخار
ممکن است شما دوست داشته باشید
پیام بگذارید