اخبار

“Google Photos با قابلیت جدید Ask Photos، تجربه‌ای نوین را برای شما رقم می‌زند!”

پیوندهای وابسته در Android Authority ممکن است برای ما پورسانت دریافت کنند. بیشتر بدانید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری، Google Photos به زودی قادر خواهد بود با دکمه «حذف همه» در فهرست به خاطر بسپارید، به کاربران کمک کند. این دکمه به شما این امکان را می‌دهد که به سرعت هر چیزی را که با ویژگی Ask Photos به اشتراک گذاشته‌اید، حذف کنید. این قابلیت می‌تواند برای کاربرانی که می‌خواهند از نو با فهرست به خاطر بسپارند یا دیگر نمی‌خواهند اطلاعات حساس را با Google Photos به اشتراک بگذارند، مفید باشد.

Google Photos مدتی است که مجموعه‌ای از ویژگی‌های Ask Photos را ارائه کرده است. این ویژگی‌ها از Gemini برای قابلیت‌های جستجوی قوی‌تر، ویرایش مبتنی بر فوری و بسیاری از ویژگی‌های دیگر استفاده می‌کند. یکی از این ویژگی‌ها، فهرست به خاطر سپردن است که اطلاعاتی را که با Google Photos به اشتراک می‌گذارید، برای بهبود جستجوها و ویرایش‌ها ذخیره می‌کند. اکنون به نظر می‌رسد Google در حال آماده‌سازی راهی است که به شما امکان می‌دهد تمام اطلاعات فهرست به خاطر سپردن را به‌طور همزمان حذف کنید.

شما در حال خواندن یک داستان Authority Insights هستید. Authority Insights آخرین گزارش‌های انحصاری، حذف برنامه‌ها، نشت‌ها و پوشش‌های فنی عمیق را از تیم Android Authority برای شما به ارمغان می‌آورد که در هیچ جای دیگری نخواهید یافت. ما برنامه Google Photos را برای Android (نسخه 7.95) حذف کردیم و دکمه “حذف همه” را در لیست به خاطر بسپاریم. اسکرین شات‌های ما را در زیر بررسی کنید.

دکمه “حذف همه” در گوشه سمت راست بالا ظاهر می‌شود و به شما این امکان را می‌دهد که هر ورودی را در لیست به خاطر بسپارید. به نظر می‌رسد گوگل از شما می‌خواهد که این تصمیم را قبل از پاک کردن لیست تأیید کنید. این قابلیت می‌تواند برای کاربرانی که می‌خواهند از نو با لیست به خاطر بسپارند یا می‌خواهند آنچه را که Ask Photos درباره آن‌ها می‌داند، از بین ببرند، مفید باشد. با این حال، هنوز مشخص نیست که آیا Google همچنان این داده‌های شخصی مشترک را پس از حذف حفظ می‌کند یا خیر.

با این وجود، این یک افزونه مفید برای برنامه Google Photos خواهد بود، زیرا فهرست به خاطر سپردن تنها به شما اجازه می‌دهد ورودی‌های فردی را حذف کنید. بنابراین امیدواریم این گزینه واقعاً در اختیار کاربران قرار گیرد. این تنها ویژگی اخیر Google Photos نیست که در حال پیشرفت است. ما همچنین یک گزینه “Regenerate Image” را در ویژگی کمد هوش مصنوعی کشف کردیم، فقط در صورتی که از تصویر ترکیب شده اولیه راضی نبودید.

حذف APK به پیش‌بینی ویژگی‌هایی که ممکن است در آینده به یک سرویس بر اساس کد در حال انجام کار می‌رسند، کمک می‌کند. با این حال، این امکان وجود دارد که چنین ویژگی‌های پیش‌بینی‌شده‌ای به انتشار عمومی نرسد. قبل از پست کردن، خط‌مشی نظرات ما را بخوانید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *