باتری موبایل چگونه کار می کند؟
باتری موبایل چگونه کار می کند ؟ باتری موبایل جزء اصلی ترین اجزایی است که برای گوشی استفاده می شود. اگر می خواهید کیفیت و کارایی گوشی خود را افزایش دهید، پیشنهاد می کنیم از بهترین باتری برای ذخیره سازی شارژ استفاده کنید. همان طور که می دانید ظرفیت هایی که برای باتری گوشی در نظر گرفته شده است، متفاوت است.
باتری ها پیچیدگی خاصی دارند و یکی از مهم ترین سوالاتی که تا به امروز ذهن کاربران را به خود درگیر کرده است، این است که باتری موبایل چگونه کار می کند؟ این سوالی است که می تواند برای کاربران درگیر کننده باشد. در این مقاله از سایت رایااستور می خواهیم درمورد اینکه باتری موبایل چگونه کار می کند؟ برای شما توضیح دهیم.
حتما برای شما هم سوال پیش آمده که باتری موبایل به چه صورت کار می کند؟ در جواب به این سوال باید بگوییم که باتری ها به دلیل اینکه ساختار متفاوتی دارند و تنوع اجزای تشکیل دهنده باتری موبایل، کارایی خاصی دارند و شاید کار کردن آن برای شما عجیب باشد. جریان باتری، جنس باتری، ساختار باتری، ولتاژ باتری موبایل و… همه و همه تاثیر بسیار زیادی روی عملکرد باتری گوشی دارند.
باتری موبایل چگونه عمل می کند؟
اگر قرار باشد باتری گوشی شما به درستی کار کند و کیفیت خوبی داشته باشد، باشد از بهترین آن استفاده کنید. همان طور که گفته شد، ظرفیت، ولتاژ و جریان باتری موبایل تاثیر بسیار زیادی روی کارایی گوشی شما خواهد داشت. بیشتر باتری ها از جنس لیتیوم یونی و پلیمری هستند و به همین خاطر از حساسیت زیادی برخوردار هستند.
ظرفیت باتری موبایل می تواند روی سرعت و عملکرد باتری گوشی شما تاثیر داشته باشد، هر چه قدر ظرفیت باتری گوشی شما بیشتر باشد و عدد بالاتری را نشان دهد، درواقع می تواند مدت زمان بیشتری شارژ در خود ذخیره داشته باشد. ساختار باتری به گونه ای است که انرژی شیمیایی را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند و همین موضوع منجر به جریان آن می شود.
تفاوت انواع باتری موبایل، باعث شده تا گوشی ها کارایی متفاوتی داشته باشند. یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار روی عملکرد گوشی، قطب های باتری موبایل است. البته فراموش نکنید که مدار شارژ باتری موبایل هم بی تاثیر نخواهد بود. شما می توانید با شناخت قطب مثبت و منفی باتری موبایل به واکنش های آن و کارایی که دارد پی ببرید.
اجزای تشکیل دهنده باتری موبایل
در این مقاله از سایت رایااستور قصد داریم تا به بررسی همه جانبه باتری های موبایل بپردازیم، که شامل ساختار، نحوه فعالیت و مواد تشکیل دهنده آنها و همچنین دلیل عمر مفید آن می باشد، که در این مطلب به برخی از آنها و راه های افزایش آن و دلیل انفجار برخی از باتری ها بپردازیم. طراحی ساختار باتری های گوشی موضوع بسیار مهمی است که در این مطلب به شرح کامل آن پرداخته میشود.
باتری از یک آند و کاتد و همچنین الکترودهایی که وجود آنها برای انتقال یون های مثبت لازم می باشد، تشکیل شده است. امروزه باتری های لیتیوم یونی در بسیاری از گوشی های هوشمند مورد استفاده قرار می گیرند، از کاتد اکسید فلزی متشکل از عناصری مانند: نیکل، کبالت، منگنز و ترکیب آهن می باشد و همچنین آند متخلخل گرافیکی در بردارنده لیتیوم یونها می باشد.
شاید این طور که به نظر میرسد اصل کلی در ساخت باتری ها بسیار ساده باشد؛ اما فناوری های مورد استفاده و همچنین ترکیب مواد شیمیایی مورد استفاده در باتری ها ساده نیست و عامل اصلی محدود کننده ظرفیت باتری ها چگالی و انرژی آنها می باشد.
علل کارنکردن باتری موبایل:
- داغ شدن بیش از حد باتری
- خاموش کردن ناگهانی
- استفاده از راه اندازی مجدد
- متورم گوشی موبایل
- استفاده بیش از حد
نحوه کار کردن باتری موبایل
حداکثر توان باتری ها در تولید برق با حداکثر ظرفیت ذخیره سازی انرژی در عناصر شیمیایی آن برابر است. برای اینکه باتری موبایل چگونه کار می کند و امکان تولید برق بیشتر از این مقدار وجود ندارد. اجزای زیادی در باتری وجود دارند که در جریان تولید و ذخیره سازی انرژی هیچ نقش خاصی ندارند مانند قاب باتری، تراشه های کنترل کننده و سیم های انتقال دهنده جریان برق. در واقع آنها بخشی از باتری را اشغال می کنند و باعث افزایش وزن آن می شوند در صورتی که هیچ نیرویی تولید نمی کنند.
چگالی انرژی یک باتری لیتیوم یونی معمولی حدود 150 وات در هر کیلوگرم انرژی تولید می کند. با وجود اینکه چگالی انرژی در باتری یون لیتیومی از زمان پیدایش خود تا کنون پیشرفت های زیادی داشته است، اما پیشرفت خاصی در مورد ساختار و مواد تشکیل دهنده آن صورت نگرفته است. با توجه به فناوری هایی که در حال حاضر وجود دارد، تنها راه برای افزایش عمر باتری های گوشی موبایل، بهینه سازی مصرف انرژی در گوشی ها و استفاده از باتری های بزرگ تر می باشد. اما با توجه به اینکه ضخامت گوشی های هوشمند به تدریج رو به کاهش هستند، ضخامت باتری ها نیز به تبع آنها کاهش می یابد.
مباحث ضد و نقیضی درمورد شارژ کردن باتری موبایل وجود دارد، بعضی ها اعتقاد دارند که باید در ابتدا باتری کاملا خالی شود و سپس آن را به شارژ بزنیم اما افراد دیگری بر این باورند که نباید بگذاریم باتری به طور کامل خالی شود و از طرفی دیگر نباید به طور کامل شارژ شو. در این مطلب از سایت رایااستور به بررسی همه جانبه این موضوع می پردازیم.
نکاتی درمورد باتری های موبایل
اتری موبایل به طور کلی یک دوره و طول عمر مشخصی دارد که پس از مدتی این مشکلات در رابطه با باطری گوشی به وجود می آید. به دلیل شارژ زیاد باتری و یا قراردادن آن به مدت بسیار زیاد در داخل شارژ موجب کاهش عمر آن میشود. عمر مفید باتری گوشی های هوشمند پایدار نیستند و شارژ و تخلیه پی در پی کاهش پیدا می کنند، علت این موضوع این است که مواد شیمیایی تولید کننده جریان الکتریسیته باعث میشود که لایه های بسیار نازک لیتیوم بر روی الکترودها قرار می گیرند. و باعث میشوند که میزان کمتری از الکترودها برای تولید برق در دسترس باشد؛ و از سوی دیگر مقاومت باتری نیز افزایش پیدا می کند.
هر چقدر مقاومت باتری افزایش پیدا می کند، حفظ ولتاژ قابل استفاده برای باتری سخت تر میشود، بنابراین در هر باری که شارژ باتری می تواند تولید شود، کاهش پیدا می کند. در صورتی که باتری موبایل شما خراب شده باشد می توانید به سایت رایااستور مراجعه کنید.