آموزشاپلیکیشنواتساپ

از کجا متوجه شویم در واتساپ بلاک شده ایم؟

تصویر بنر

از کجا متوجه بلاک شدن در واتساپ شویم؟ این سوالی است که بسیاری از کاربران با آن روبه‌رو هستند. بسیاری از افراد توسط شخصی بلاک شده‌اند اما متوجه نشده‌اند؛ آیا راهی برای پی بردن به بلاک شدن در واتساپ وجود دارد؟ تا انتهای مقاله چگونه متوجه بلاک شدن در واتساپ شویم با رایااستور همراه باشید.

واتساپ ویژگی‌های بسیاری را ارائه کرده است که در این بین، بلاک کردن نیز یکی از این ویژگی‌ها محسوب می‌شود. وقتی شما کسی را بلاک می‌کنید، یعنی دیگر نمی‌خواهید با آن شخص صحبت کنید و در مقابل نیز اگر کسی شما را بلاک کرد به این معنی میباشد که قصد مکالمه با شما را ندارد. البته هیچ راه مطمئنی که بتواند به شما %100 بگوید بلاک شده‌اید، وجود ندارد مگر اینکه شخص خودش به شما اطلاع دهد که شما را بلاک کرده است. اما در این بین روش‌هایی وجود دارد که از طریق آنها می‌توانید بفهمید که بلاک شده‌اید یا نه؟

اگر در موقعیتی قرار دارید که نمی‌دانید توسط شخص مقابل، بلاک شده‌اید یا نه؟ پیشنهاد می‌کنیم مراحل زیر را طی کنید تا از این موضوع اطمینان حاصل کنید.

روش‌های فهمیدن بلاک شدن در واتساپ

در ادامه به شما 5 روش معرفی می‌کنیم که با امتحان کردن آنها میتوانید به این موضوع پی ببرید که در واتساپ بلاک شده‌اید یا خیر؟ و اما این روش‌ها چه هستند؟

1. در پنجره چت، آخرین بازدید و یا آنلاین بودن مخاطب را چک کنید. این اولین و ساده‌ترین راه برای بررسی این است که بلاک شده‌اید یا خیر؟. اما در نظر داشته باشید که این روش تایید %100 نیست زیرا ممکن است که مخاطب تنظیمات “آخرین بازدید” خود را تغییر داده باشد. اما قطعا یکی از روش‌های کاربردی است.

بیشتر بخوانید :   شوک به باتری موبایل

2. به دنبال به‌روزرسانی عکس نمایه مخاطب باشید. اگر در واتساپ بلاک شده باشید، هرگز نمی‌توانید تغییرات پروفایل کاربر را ببینید و همیشه عکسی را که هنگام آخرین چت با او داشته‌اید را مشاهده می‌کنید. اگر نمی‌توانید تغییرات را مشاهده کنید، قطعا بلاک شده‌اید. (برای این موضوع می‌توانید از یک تلفن دیگر پروفایل شخص مورد نظر را چک کنید و ببینید که پروفایل او در گوشی جدید با گوشی شما یکی است یا نه؟ اگر تفاوت داشت که شما بلاک شده‌اید.)

3. برای مخاطب خود پیام ارسال کنید. اگر شخصی شما را در واتساپ بلاک کرده باشد و شما به او پیام بدهید، تنها یک تیک برای شما نمایش داده می‌شود و هرگز دو تیک نمایش داده نمی‌شود. حتی اگر شخص آنلاین باشد.

4. از طریق واتساپ با مخاطب خود تماس بگیرید. اگر شخصی شما را در پیام رسان واتساپ، بلاک کرده باشد، شما هرگز قادر به برقراری تماس با او نخواهید بود.

5. آخرین راه که می‌تواند بهترین راه نیز باشد این است که یک گروه ایجاد کنید و مخاطب مورد نظر خود را به آن اضافه کنید. اگر در زمان اضافه کردن مخاطب با خطای “شما مجاز به افزودن این مخاطب نیستید” روبه‌رو شدید، %100 بلاک شده‌اید.

 

امیدواریم از مقاله بلاک شدن در واتساپ راضی بوده باشید و آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

تصویر بنر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا