احیای باتری موبایل

احیای باتری موبایل: موبایل شما در آب افتاده یا با زمین برخورد کرده؟ این حوادث رایج، برای تمام افراد اتفاق میوفتد و ما باید در این شرایط به نحوه احیای باتری موبایل، مسلط باشیم. ما در ادامه ما به شما روش احیای باتری موبایل را آموزش داده ایم.

باتری موبایل، به دلیل اینکه جزء یکی از اصلی ترین اجزای سخت افزاری موبایل حساب می شود، به مرور زمان کیفیت خود را از دست می دهد و دیگر از سلامت و ظرفیتی که برای اولین بار داشته، برخوردار نخواهد بود. باتری های لیتیوم یونی و پلیمری، به دلیل ساختار و جنسی که دارند پس از مدتی ضعیف می شوند و عملکرد قبل خود را ندارند. در این زمان شما باید باتری موبایل را احیا کنید و یا اینکه آن را تعویض کنید. روش های زیادی برای احیای باتری موبایل وجود دارد که در ادامه می خواهیم در مورد آن برای شما توضیح دهیم.

زمانی باتری موبایل شما نیاز به احیا دارد که کیفیت شارژدهی خودش را از دست داده باشد و مانند قبل کارایی نداشته باشد. در این مواقع شما باید باتری گوشی خود را تقویت کنید و از روش هایی استفاده کنید تا باتری بازهم کیفیت اصلی خودش را به دست آورد و بهترین عملکرد را داشته باشد. در این مقاله از سایت رایااستور می خواهیم درمورد روش ها و ترفند هایی برای شما توضیح دهیم که با استفاده از آن بتوانید به بهترین شکل باتری گوشی خود را قوی کنید و عمر آن را افزایش دهید. شاید برای خیلی از کاربران گوشی های هوشمند، سوال باشد که احیای باتری موبایل به چه معناست؟ در ادامه می خواهیم درمورد این سوال به صورت کامل برای شما توضیح دهیم.

احیای باتری موبایل به چه معناست؟

قبل از اینکه بخواهیم درمورد روش های احیای باتری برای شما توضیح دهیم، حتما در مورد تفاوت انواع باتری موبایل اطلاعات زیادی را دارید و می دانید با توجه به ساختار باتری موبایل، شما باید روش های مختلفی را برای احیای آن پیاده سازی کنید تا جواب بگیرید. باطری های لیتیوم یونی و پلیمری، این روزها طرفداران زیادی دارند و اغلب در گوشی ها، تبلت ها، لپتاپ ها و… استفاده می شوند. ظرفیت هر یک از آن ها با توجه به استفاده ای که ما از آن ها داریم تا حدود زیادی متفاوت است.

زود خالی شدن شارژ باتری موبایل و یا خاموش شدن ناگهانی باتری می تواند دلیل برا کاهش و تمام شدن عمر مفید باطری گوشی شما باشد. در این مواقع شما باید از روش هایی برای افزایش عمر آن استفاده کنید و کیفیت باطری را تا جایی که می توانید بالا ببرید. برای اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله بهترین روش های افزایش عمر باتری گوشی مویابل مراجعه کنید و سلامت باطری گوشی خود را تضمین کنید.

وقتی درمورد احیای باتری موبایل صحبت می کنیم، یعنی روش ها و راهکارهایی که شما برای تقویت و قوی کردن باتری موبایل انجام می دهید، برای اینکه عمر آن را بیشتر کنید. قدرت شارژ دهی باتری اهمیت بسیار زیادی دارد که در احیا می توانیم آن را بیشتر و بیشتر کنیم. در ادامه با ما همراه باشید و با انجام روش ها و ترفند هایی که برای شما می گوییم، قدرت شارژ دهی باتری و ذخیره سازی انرژی آن را افزایش دهید.

احیای باتری موبایل به چه معناست؟

راهکارهایی برای احیای باتری گوشی:

  • تمیز کردن کانتکت های باتری
  • قرار دادن باتری در فریزر
  • القای پالس با استفاده از یک باتری جدا

تمیز کردن کانتکت های باتری

حتما تا به الان به کانتکت های طلایی رنگ باتری گوشی خود توجه کرده اید و میدانید که این قسمت ها دارای اهمیت زیادی هستند. زمانی که اتصال این قسمت ها با گوشی برقرار می شود شما می توانید از گوشی استفاده کنید و عملکرد آن را ببینید. اگر کثیفی در این کانتکت ها وجود داشته باشد، باتری به خوبی شارژ نمی شود و نمی تواند عملکرد خوبی داشته باشد. به همی دلیل توصیه می کنیم باتری را از گوشی خارج کنید و با تمیز کردن این قسمت ها باتری موبایل خود را احیا کنید.

اگر مدت زیادی از باتری گوشی استفاده نکنید و آن را در جای مرطوب و گرمی قرار دهید، به مرور زمان دچار زنگ زدگی این قسمت ها خواهید شد که این موضوع می تواند در انتقال انرژی باتری اختلال ایجاد کند و باتری کیفیت و قدرت اصلی خودش را از دست بدهد. پس در اولین مرحله به شما تمیز کردن کانتکت های باتری را توصیه می کنیم.

قرار دادن باتری در فریزر

قرار دادن باتری در فریزر

همان طور که می دانید باتری های لیتیوم یونی و پلیمری، انرژی مورد نیاز خودشان را از طریق بارهای الکتریکی مثبت و منفی به دست می آورند. زمانی که شما از گوشی استفاده می کنید، انرژی که از باتری استفاده می شود بسیار بالاست و این موضوع می تواند یکی از دلایلی خراب شدن باتری باشد. وقتی دمای باتری کاهش پیدا می کند، باتری می تواند مقاومت بیشتری داشته باشد و عملکرد بهتری را از خود نشان دهد. دمای پایین محیط باعث می شود تا باتری های لیتیومی منقبض شوند و انرژی آن ها کمتر می شود.

این موضوع به تنهایی می تواند منجر به کم شدن نشت الکتریکی در باتری شود. به همین دلیل قرار دادن باتری در فریزر می تواند به شما برای احیای دوباره باتری کمک کند. به شما توصیه می کنیم، قبل از اینکه می خواهید این کار را انجام دهید حتما تمام باتری را با یک پلاستیک ضخیم بپوشانید تا آسیبی به آن وارد نشود. پس از اینکه باتری را داخل فریز قرار دادید، به مدت 3 ساعت منتظر باشید و در آخر باتری را خارج کنید.

القای پالس با استفاده از یک باتری جدا

در برخی از موارد احتمال دارد که عدم استفاده نکردن از گوشی، باتری را دچار مشکل کند و باتری فعالیت قبلی خودش را از دست بدهد. در این مواقع می توان گفت که باتری در خواب است و شما باید باتری را احیا کنید. در این مواقع می توانید با استفاده از پالس مستقیم یک باتری دیگر احیای باتری موبایل را انجام دهید.

برای انجام اینکار باید از یک باتری 9 ولت و دوسیم ضخیم که دارای پوشش هستند استفاده کنید. پس از آن یک سر سیم ها را به کانکتورهای مثبت و منفی باتری 9 ولتی وصل می کنیم و دو سر دیگر سیم را به کانتکت های مثبت و منفی باتری گوشی متصل می کنیم. به مدت 45 دقیقه این کار را انجام دهید تا ارتباط بین آن ها ایجاد شود و پس از این زمان آن را قطع کنید.

در این مقاله درمورد احیای باتری موبایل برای شما توضیح دادیم. شما می توانید با انجام این سه روش، باتری موبایل خود را احیا کنید و بازهم از آن استفاده کنید. شما زمانی می توانید از این روش ها برای احیای باتری موبایل خود استفاده کنید که به صورت کل کیفیت و سلامت باتری موبایل شما از دست رفته باشد و خواسته باشید آن را تعویض کنید. قبل از تعویض باتری موبایل می توانید از این روش ها استفاده کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
نمایش نظرات (13)