بررسی انواع شارژر گوشی؟ در ادامه سری مقالات راهنمای خرید، امروز قصد داریم شما را انواع شارژر موبایل را آشنا کنیم. آیا قصد خرید شارژر گوشی را دارید؟ تا انتهای مقاله انواع شارژر گوشی با رایااستور همراه باشید.
امروزه برای اکثر گوشیهایی که تولید میشوند از یک شارژر دیواری ساده استفاده می شود. به همین دلیل بسیاری از کاربران شاید آگاه نباشند که مدل های بسیار زیادی از شارژر های دیواری در بازار وجود دارد.
اما قبل از خرید یک شارژر ، کاربران باید بدانند که کدام شارژر بهتر است؟ و همچنین باید در نظر بگیرند که در چه زمان و در چه مکانی باید گوشی های خودشون رو شارژ کنند .
با مشکل نبود شارژر چه کنیم ؟
پریز برق و کامپیوتر ممکن است همیشه در دسترس نباشد و شما نتوانید گوشی خود را به راحتی شارژ کنید برای حل این مشکل بهتر است از شارژرهایی برای استفاده از منابع جایگزین استفاده نمایید.
به طور مثال یک شارژر فندکی برای ماشین می توانید مشکل شارژ گوشی شما را در هنگام مسافرت حل کند .
مهم ترین مبحثی که درباره خرید شارژر گوشی مطرح می شود ، سازگاری شارژر با گوشی شما میباشد. همیشه سعی کنید در هنکام خرید شارژر گوشی ، اطلاعات مربوط به شارژر را مطالعه کنید تا مطمئن شوید که شارژر با گوشی شما همخوانی دارد.
انواع شارژر گوشی : کدام شارژر برای گوشی شما بهتر است ؟
اولین موضوعی که در خرید شارژر باید در نظر بگیرید، سازگاری شارژر با تلفن همراه شماست.
طبیعتا شارژری که مناسب گوشی شما نباشد به غیر از هدر دادن وقت و پول هیچ ارزش دیگری ندارد. حتما شارژری را خرید کنید که با برند گوشی شما سازگار باشد .
در هنگام خرید یک شارژر گول ظاهر شارژر را نخورید و فقط صرفا به دلیل تشابه آداپتور شارژر، اقدام به خرید نکنید.
شاید شکل شارژر های یکی باشد اما این به این دلیل نیست که کارایی آنها نیز یکی باشد و با گوشی شما سازگار باشد.
برای اطمینان از خرید شارژر بهتر است از شارژر های اورجینال و اصلی (OEM) استفاده کنید .
هنگامی که خریدار، شارژر سازگار با موبایل خود را پیدا کرد، آنگاه می تواند بر حسب اینکه چه مدل شارژری برای موبایل او بهتر است، دایره جستجو خود را محدود کند.
از نکات مهمی که باید بهش دقت داشته باشین تراشه IC یا تکنولوژی مشابه آن میباشد. تراشه IC از گوشی شما در برابر زیادی شارژ شدن و داغ شدن محافظت می کنند. با استفاده از این تراشه به محض پر شدن شارژ گوشی، شارژر عملیات شارژ کردن را قطع میکند.
انواع شارژر گوشی: انواع شارژر برای استفاده در موقعیتهای مختلف
در هنگام خرید یک شارژر شما با انتخابهای بسیاری روبهرو هستید. برخی از شارژرها برای منزل و محل کار مورد استفاده میگیرند و برخی دیگر به صورت اختصاصی برای ماشین و مسافرت طراحی شده اند .
انواع شارژر گوشی: شارژرهای موبایل برای استفاده در منزل و محل کار
شارژرها معمولا در منزل و محل کار مورد استفاده قرار میگیرند . در این مکانها ، شارژرها معمولا به پریز برق معمولی روی دیوار یا پورت های USB لپ تاپ و کامپیوتر وصل می شوند.
انواع شارژر گوشی: شارژر موبایل با پورت USB و سوکت دیواری
اکثر تلفنهای همراه امروزه با یک شارژر AC که میتوان به یک پریز روی دیوار متصل کرد فروخته میشوند. اکثر این شارژر ها دارای کابل هایی با سری USB هستند که میتوانند به صورت مستقیم به کامپیوتر و لپ تاپ متصل شوند.
شارژر های USB و AC از سادهترین نوع شارژرهای موجود در بازار میباشند که همراه با گوشیهای موبایل خریداری شده، فروحته می شوند .
انواع شارژر گوشی: ایستگاه های داک موبایل و پدهای شارژ
در ایستگاههای داگ موبایل ، بجای اتصال گوشی از طریق کابل به شارژر، گوشی روی داک جا خورده و از طریق پورت داک شارژ می شود .
ایستگاههای داک همیشه به برق متصل هستند و دیگر نیازی نیست که کاربر به دنبال شارژر بگردد و کافی است گوشی را روی داک قرار دهد .
از نکات دیگر داک می توان به طراحی آن ها اشاره نمود که کاربر قادر است در حین شارژ شدن گوشی، با آن کار کند .
برخی دیگر از داکها به اسپیکر مجهز هستند و برای گوش دادن به موسیقیهای تلفن همراه تجهیز شدهاند. ایستگاههای شارژر چند پرته نیز برای کسانی که می خواهند به صورت همزمان چند گوشی را شارژ کنند مناسب میباشد .
قبل از خرید یک ایستگاه داک حتما از مشخصات و قابلیتهای محصول مطلع باشند.
نوع دیگر ایستگاههای شارژ، پد شارژ یا مت شارژ میباشد که بسیار شبیه به داک عمل میکند اما با این تفاوت که هیچ کابل و سیمی برای اتصال به گوشی مورد استفاده قرار نمیگیرد و از طریق سوکتهای روی ایستگا اقدام به شارژر کردن می کند .
انواع شارژر گوشی: شارژر فندکی
گاهی اوقات در حال مسافرت هستید و شارژ گوشی شما رو به اتمام است و شما میتوانید با خرید یک شارژر فندکی با استفاده از برق خودرو، اقدام به شارژ کردن تلفن همراه خود کنید .
انواع شارژر گوشی: شارژر های گوشی همراه با منبع انرژی جایگزین
با استفاده از این شارژرها شما قادر خواهید بود بدون محدودیت، گوشی خود را شارژ کنید. این نوع شارژرها بسیار برای مسافرت، طبیعت گردی و حتی شرایط اضطراری و قطعی برق مناسب هستند. بسیاری از مردم از این شارژرها بعنوان منبع اصلی شارژ گوشی خود استفاده می کنند .
انواع شارژر گوشی: شارژر خورشیدی تلفن همراه
امروزه مدلهای بسیاری از شارژرهای خورشیدی در بازار برای شارژ کردن تلفن همراه موجود هستند.
برخی از شارژرها دارای یک سلول خورشیدی قابل حمل و برخی دیگر سایزی بزرگتر دارند و دارای سلولهای بیشتری برای شارژ کردن هستند که باعث شارژ سریع و ذخیره انرژی بیشتر میباشد .
برخی دیگر از شارژر های خوشیدی انرژی خورشید را ذخیره کرده و در زمان دیگر میتوانید از آنها استفاده نمایید.
برخی دیگر از شارژر های خورشیدی با استفاده از یک اتصال USB بصورت همزمان می توانند تعداد زیادی از وسایل دیجیتال از قبیل موبایل، دوربین و… را شارژ کنند.
شارژرهای خورشیدی یونیورسال برای اطمینان از سازگاری کامل با طیف گستردهای از گوشیهای موبایل با آداپتورهای مختلفی عرضه می شوند.
انواع شارژر گوشی: شارژر های سلول سوختی
شارژرهای سلول سوختی با تکنولوژی سلول سوختی کار میکنند که برخی از آنها با مایعات سبکتر کار میکنند.
در نظر داشته باشید که این شارژرها در مقایسه با سایر شارژرها، در دسترس نیستند و تعویض سلول های آنها کار دشواری است. البته قبل از نیاز پیدا کردن به تعویض سلول میتوانید بارها گوشی خود را شارژ کنید .
این شارژر ها کم هزینه و کم حجم هستند و در مقایسه با سایر شارژر ها از نظر ایمنی و سرعت انتخاب بهتری هستند .
بهترین شارژر گوشی: پاوربانک
پاوربانکها یکی دیگر از گزینههای عالی برای خرید یک شارژر همراه میباشند. پاوربانک ها به دلیل اندازه کوچکی که دارند به راحتی درون جیب جا می شوند و هر زمان و هر جا که نیاز به شارژ داشته باشید، میتوانید از آن استفاده کنید.
برخی از پاوربانکها نیاز به باتری و برخی قابلیت شارژ شدن دارند. خریداران بایستی قبل از خرید نوع مورد نظر خود را بررسی و سپس اقدام به خرید نمایند.
بررسی مزایا و معایب انواع شارژر در یک نگاه
نوع شارژر | مزایا | معایب |
شارژر USB و دیواری | می تواند جایگزین شارژر اورجینالی که با گوشی همراه خود دریافت کرده اید باشد؛ آداپتورها برای راحتی در استفاده و حمل کردن در دسترس هستند. | بدون آداپتور، نیاز به دسترسی به پریز برق روی دیوار یا پورت USB دارد و ممکن است با پریزرهای کشورهای مختلف سازگار نباشد. |
ایستگاه شارژ داک | فقط یک بار نیاز به تنظیم دارد، هیچ نیازی نیست که قبل از هر استفاده به دنبال پریز برق بگردید. بسیاری از این مدل شارژرها دارای اسپیکر می باشند. | سازگاری یونیورسال ندارد و فقط با برخی از دستگاه ها سازگار است. حمل آن آسان نیست. |
شارژر فندکی | می تواند گوشی را در هر وسیله نقلیه با آداپتور 12 ولتی شارژ کند؛ یعنی می توانید در حین رانندگی بدون دغدغه شارژ کنید. | بدون آداپتورهای کمکی، استفاده از شارژر فندکی صرفا محدود به وسایل نقلیه است. اگر خودروی تان خاموش باشد ممکن است شارژر کار نکند. |
شارژرهای خورشیدی | منبع انرژی سبز؛ قابل استفاده برای فعالیت های بیرون از منزل و تعطیلات | نیازمند به نور مستقیم خورشید و این که برخی از مدل ها به اندازه برخی دیگر کارآمد نیستند. |
شارژرهای سلول سوختی | کارآمد و قوی؛ می تواند یک گوشی همراه را چندین بار شارژ کند؛ قابلیت شارژ سریع، قابل حمل بودن | این تکنولوژی نسبتا جدید است و ممکن است برای تعویض سلول های سوختی به زحمت بیفتید |
پاوربانک | با باتری کار می کنند، می توانید یک گوشی خاموش شده را در عرض چند دقیقه روشن کنید، اندازه کوچک و قابل حمل دارد | همه مدل ها دارای قدرت شارژ خوب نیستند، تنها برخی از آن ها قابل شارژ هستند و برخی دیگر ممکن است نیاز به تعویض باتری پیدا کنند. |
به روزرسانی:
مقاله بهترین شارژر گوشی در تاریخ 22 آبان 1400 مورد بررسی قرار گرفته است و دادههای آن بهروز شدهاند.
ای کاش از هر کدوم چند تا نمونه برای فروشم میزاشتید