اخبار

گسترش چشمگیر عرضه One UI 9 مبتنی بر اندروید 17 سامسونگ در ایالات متحده!

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری، به‌روزرسانی پایدار One UI 9 سامسونگ که بر پایه اندروید ۱۷ است، به کاربران سری Galaxy S24 در ایالات متحده در حال ارائه است. این به‌روزرسانی همچنین به کاربران Galaxy Z Fold 6 و Galaxy Z Flip 6، از جمله مدل‌های کارخانه‌ای آنلاک شده در ایالات متحده، می‌رسد. حجم این به‌روزرسانی حدود ۴ گیگابایت بوده و شامل پچ امنیتی سپتامبر ۲۰۲۶ است و همچنین در حال گسترش به سایر بازارها می‌باشد.

به‌روزرسانی One UI 9 به‌طور مداوم در حال پیشرفت در میان پرچمداران سامسونگ است. پس از اینکه این به‌روزرسانی به خانواده‌های Galaxy S26 و S25 رسید، سامسونگ توجه خود را به سری Galaxy S24، Galaxy Z Fold 6 و Galaxy Z Flip 6 در کره جنوبی معطوف کرد. انتظار می‌رفت که سایر بازارها به زودی دنبال کنند و اکنون این گسترش در حال انجام است.

به‌روزرسانی پایدار One UI 9 به کاربران سری Galaxy S24 در ایالات متحده آغاز شده و کاربران گزارش‌هایی از دریافت این به‌روزرسانی بر روی دستگاه‌های T-Mobile و AT&T ارائه داده‌اند. این به‌روزرسانی همچنین فراتر از ایالات متحده در حال گسترش است و گزارش‌هایی مبنی بر رسیدن آن به هند و سایر بازارها وجود دارد.

تصاویر منتشر شده در Reddit نشان می‌دهد که این به‌روزرسانی در حال دانلود بر روی واحدهای Galaxy S24 Ultra در ایالات متحده بر روی شبکه‌های T-Mobile و AT&T است. حجم این به‌روزرسانی ۳,۹۰۹.۸ مگابایت بوده و شامل پچ امنیتی ۵ سپتامبر ۲۰۲۶ و نسخه نرم‌افزاری S928USQU6EZIF است. با توجه به حجم نزدیک به ۴ گیگابایت، این یک دانلود قابل توجه است، بنابراین قبل از کلیک بر روی دکمه به‌روزرسانی، به یک شبکه Wi-Fi قوی متصل شوید.

سامسونگ هنوز فهرست تغییرات مربوط به این به‌روزرسانی را در صفحات دستگاه‌های خود در ایالات متحده منتشر نکرده است، اما One UI 9 به‌طور کلی برای کاربران ناشناخته نیست. این به‌روزرسانی مبتنی بر اندروید ۱۷ شامل ویژگی‌های گسترش‌یافته Galaxy AI، بهبودهای رابط کاربری و سفارشی‌سازی، تغییرات حریم خصوصی و امنیت، ارتقاءهای Samsung Health و اصلاحات در چندین اپلیکیشن سامسونگ است.

سری Galaxy S24 به تنهایی این به‌روزرسانی را دریافت نمی‌کند. بر اساس گفته کاربر محمد خاتری در X، One UI 9 پایدار اکنون به واحدهای Galaxy Z Fold 6 و Galaxy Z Flip 6 کارخانه‌ای آنلاک شده در ایالات متحده در حال ارائه است. Fold 6 نسخه نرم‌افزاری F956U1UEU4EZIH را دریافت می‌کند، در حالی که Flip 6 نسخه F741U1UEU4EZIH را دریافت می‌کند. تارون واتس در X نیز مشاهده کرده که این به‌روزرسانی در حال گسترش به کاربران Galaxy A57 در اروپا پس از انتشار هفته گذشته در کره است. همان‌طور که همیشه، به‌روزرسانی‌های OTA به‌صورت مرحله‌ای ارائه می‌شوند، بنابراین ممکن است اعلان به‌روزرسانی بلافاصله بر روی هر گوشی واجد شرایط ظاهر نشود. دارندگان Galaxy S24، Z Fold 6، Z Flip 6 و A57 می‌توانند منتظر بمانند تا سامسونگ به درب آن‌ها بزند یا به‌صورت دستی در زیر تنظیمات > به‌روزرسانی نرم‌افزار > دانلود و نصب بررسی کنند.

با توجه به اینکه مدل‌های دارای سیم‌کارت و آنلاک شده اکنون در ایالات متحده این به‌روزرسانی را دریافت می‌کنند، One UI 9 دیگر تنها در آستانه ورود به دست کاربران پرچمدار سامسونگ در سال ۲۰۲۴ نیست. این به‌روزرسانی در حال حاضر در حال رسیدن است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *