موبایل

نسبت تصویر نمایشگر پوششی گلکسی زد فولد اسلیم با گلکسی اس24 اولترا یکسان است

نسبت تصویر نمایشگر بیرونی قدرتمندترین تلفن تاشو سامسونگ با پرچمدار این شرکت یکسان است.

طبق گزارشی که اخیراً منتشر شده، گلکسی زد فولد اسلیم آینده سامسونگ به نمایشگر پوششی مجهز خواهد بود که نسبت تصویر آن مشابه نمایشگر گلکسی اس24 اولترا است. (نسبت تصویر 19.5:9)

در ادامه گزارش آمده که با وجود یکسان بودن نسبت تصویر، اما نمایشگر بیرونی زد فولد اسلیم از اندازه صفحه‌نمایش گلکسی اس24 اولترا کوچکتر خواهد بود و 6.5 اینچ اندازه خواهد داشت؛ در مقابل نمایشگر داخلی 8 اینچ اندازه خواهد داشت. هم نمایشگر بیرونی و هم نمایشگر داخلی، هردو از پنل‌های موجود در گلکسی زد فولد 6 که هفته گذشته معرفی شد، بزرگ‌تر هستند.

گلکسی زد فولد اسلیم

گلکسی زد فولد اسلیم همان دستگاهی است که قبلاً شایعه شده بود قرار است با نام گلکسی زد فولد اولترا عرضه شود. ظاهراً این دستگاه از فریم تیتانیومی بهره می‌برد و نازک‌تر و سبک‌تر از گلکسی زد فولد 6 خواهد بود. با این اوصاف، گلکسی زد فولد اسلیم، مدل تاشو ممتاز و حتی گران‌تر سامسونگ است که قرار است اواخر سال جاری عرضه شود.

گزارش‌ها مدعی هستند که سامسونگ این مدل را برای سه‌ماهه‌چهارم سال جاری (بین اکتبر و سپتامبر) به بازار عرضه می‌کند، اما هنوز مشخص نیست که کجا عرضه می‌شود. برخی شایعات مدعی هستند که این مدل تنها برای بازار چین و کره عرضه می‌شود، اما Ice Universe می‌گوید: نباید مدل اسلیم را با سامسونگ W25 که یک تاشو اختصاصی برای بازار چین است اشتباه گرفت، این نشریه معتقد است که گلکسی زد فولد اسلیم برای بازارهای دیگر هم عرضه می‌شود.

بااین‌حال، باید صبر کرد و دید در ماه‌های آینده چه جزئیاتی از مدل جدید اسلیم فاش می‌شود. آیا این مدل برای همه بازارها عرضه می‌شود و یا فقط برای چین و کره؟ نظر شما درباره مدل اسلیم چیست؟ به‌نظر شما سامسونگ با این مدل می‌تواند عصر جدیدی را در گوشی‌های تاشو رقم بزند؟

محمد ترکاشوند

عاشق موبایل و اتفاقاتی هستم که حول و حوش این دستگاه هوشمند اتفاق می‌افته. امیدوارم یک روز بتونم بازار موبایل کشور رو تغییر بدم و اون رو به سمت حرفه‌ای شدن پیش ببرم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا