چرا باید لپ تاپ را از سایت های تخصصی بخریم؟
سلب مسئولیت: تحریریهی رایااستور در تهیه این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.
خرید لپ تاپ، موبایل و لوازم جانبی آنها، دغدغه ی خیلی از نوجوانان و جوانان و والدینی است که می خواهند بهترین و مناسب ترین امکانات و مشخصات رو با کمترین بودجه تهیه کنند.
مشاوره تخصصی
فرض کنید شما قصد خرید لپ تاپ دارید و در مرحله جمع آوری اطلاعات هستید. دو مدل از دو لپ تاپ متفاوت را در سایتی غیرتخصصی مشاهده کرده اید. با اینکه داخل سایت مشخصات کاملش رو گذاشتند ولی شما قانع نشدید و می خواهید سئوالاتی در مورد مشخصات کالاهای مورد نظرتون از بخش پشتیبانی سایت غیرتخصصی مورد نظر بپرسید! تماس می گیرید و بعد از کلی انتظار و گرفتن داخلی های متعدد، بالاخره شروع به صحبت با کاربر پشتیبانی سایت می کنید. ولی جوابی که می شنوید در اکثر قریب به اتفاق مواقع، به هیچ عنوان قانع کننده نیست براتون. چرا؟! چون کاربر پاسخگوی پشتیبانی هرگز نمی تونه در مورد همه ی کالاهای سایت غیرتخصصی اطلاعات کامل داشته باشه. ولی این موضوع رو با پشتیبانی اینترنتی یا تلفنی فروشگاه تخصصی فروش لپ تاپ در میان بگذارید. در درصد خیلی بالایی از تماس ها، بالاخره اونجا کسی پیدا میشه که پاسخ درخور و مناسبی بده که شما قانع بشید!
احترام بیشتر به مشتری و پاسخگویی حداکثری
فروشگاه های تخصصی، به مراتب ارزش بیشتری برای محافظت از اعتبار اینماد خود قایل هستند و در نتیجه احترام و ارزش بیشتری برای مشتری خود قایل می شوند. یک مشتری ناراضی برای سایت، علاوه بر این که ارزش و اعتبار اون سایت رو در هر جایی می تونه زیر سئوال ببره، کل مجموعه رو هم تحت تاثیر قرار می ده و از کارایی و بازده مجموعه کم می کنه. پس بهتره که هیچ مشتری ناراضی نباشه!
ولی در فروشگاه های غیر تخصصی، احتمالاً درصد پایین تری از این مشتری مداری اعمال میشه! به دلایل مختلف و متفاوتی میشه اشاره کرد از جمله داشتن روابط قوی و رده بالا و منابع برای حذف آمار شکایات، توهم معتبر بودن در میان افکار عمومی و عدم توجه به آمار شکایت، مهم نبودن نارضایتی یک مشتری به دلیل داشتن انبوه مشتری های بالقوه و بالافعل دیگر و …
جلب رضایت مشتریان دوبیت کالا، در تمامی مراحل خرید، هدف اول و آخر ماست.
قیمت پایین تر در فروشگاه های تخصصی به دلیل فروش مستقیم و ندادن هر گونه پورسانت فروش
توجه کردین بعضی سایت ها، مجموعه ای از فروشگاه ها رو جمع کردند و به اصطلاع چندفروشگاهی یا چند فروشندگی می کنند؟ بعضی سایت ها هم که دیگه تعداد فروشنده هاشون از رقم هایی که در کلمه “چند” می گنجه خیلی بالاتر هست. شکی نداشته باشید که در همه ی این سایت ها، رابطه ی پورسانت گیری (کمیسیون) بین فروشنده و سایت مادر وجود داره. یعنی من وقتی بخوام کالایی رو در این سایت به فروش بزارم، باید یه مبلغی از فروشم رو به سایت مادر، پرداخت کنم. البته این یک روند طبیعی و مرسوم در کل دنیا و همچنین در کشورمون هست. در نهایت قیمت خرید برای مصرف کننده ی نهایی (مشتری) یک مبلغی (از 2 درصد تا 50 درصد) بالاتر از قیمت واقعی اون کالا میشه.
ولی وقتی از فروشگاه تخصصی لپ تاپ و تک فروشنده خرید می کنید، کالایی که می خرید مطمئنا ارزان تر هست و هیچ درصدی بابت پورسانت به کسی پرداخت نمی کنید
ارائه خدمات پس از فروش بهتر و گارانتی محصولات
به جرات میشه گفت بهترین خدمات گارانتی در صنف گارانتی کشور، برای محصولات لپ تاپ و موبایل و کلا آی تی ارائه میشه. ولی با این حال باز هم هستند شرکت های گارانتی که اذیت کن هستند. اصلا ربطی هم به نام و نشان و سابقه و شهرت اون گارانتی نداره. شاید یک برندی از گارانتی تو ذهنتون باشه که خیلی معتبر هست ولی وقتی نوبت به خدمات گرفتن ازش میرسه، همه ی پیش زمینه های ذهنی قبلیتون به هم میخوره!
فروشگاه های تخصصی لپ تاپ، به دلیل اینکه با همه ی این گارانتی ها در ارتباط بوده و اکثرا مراودات مالی دارند، بهتر و بیشتر از بقیه فروشگاه ها می تونند برای مشتریان خودشون خدمات بگیرند. به همین دلیل هست اکثر فروشگاه های تخصصی لپ تاپ، به مشتریانشون پیشنهاد می کنند اگه مشکلی برای لپ تاپشون پیش بیاد، اول از همه به خودشون مراجعه کنند نه به گارانتی!
ما در “دوبیت کالا”، برای اولین بار سرویسی تعریف کردیم به نام “خدمات گارانتی دوبیت سرویس” تا در طول دوره ی گارانتی محصولات، کالای معیوب رو از مشتری بگیریم و با ارتباطی که با گارانتی کننده داریم، در کمترین زمان ممکن، بهترین خدمات رو برای مشتریانمون ارائه بدیم.
سعی در جذب مشتری برای خرید بعدی و ارسال سریعتر و امن تر و ارزانتر!
از آنجایی که فروشگاه های تخصصی، نوع و رسته ی کالاها و سفارشاتشون مشابه هستند، پس روند آماده سازی و بسته بندی مشابهی دارند. مثلا در یک فروشگاه لپ تاپ، وقتی سفارشی ثبت می شود، مسئول انبار فقط چک می کنه که مشتری برای لپ تاپی که خریده چه خدماتی لازم داره. مثلا نصب ویندوز می خواد یا نمیخواد. و بعد از انجام اون مراحل، سفارش بسته بندی و ارسال می شه. ولی شما فرض کنید در یک فروشگاهی انواع کالاها با سایز و ابعاد و وزن های کاملا متفاوتی ارائه میشود. طبیعی هست که برای هر سفارش، روند آماده سازی متفاوتی باید طی شود.
در فروشگاه های تخصصی، علاوه بر اینکه سفارشات سریعتر ارسال میشود، به نظر من امن تر و ارزانتر هم هستند. چون مسئول ارسال سفارشات، وقت کافی برای دقت در کارش رو داره و چون تعداد سفارشات کمتر هست احتمال رخ دادن اشتباه خیلی کم میشه. مثلا اشتباه در ارسال نوع کالا، جابجا فرستادن سفارشات، رعایت نکردن زمان ارسال با زمان مورد درخواست مشتری و … .
سخن پایانی
با توجه به مواردی که گفته شد، من به عنوان خریدار کالا، خریدم رو در درجه ی اول و آخر، از فروشگاه های تخصصی اون کالا می خرم. ما در این مقاله به فروشگاه های تخصصی لپ تاپ اشاره کردیم. ولی هر کالای دیگری هم همین داستان رو داره.