موبایل

استخدام 50000 کارگر جدید برای افزایش تولید آیفون 16 در چین

شریک تولیدی اپل برای افزایش تولید گوشی‌های سری آیفون 16، بیش از 50 هزار کارگر جدید را در کارخانه ژنگژو استخدام کرده است.

انتظار داریم که اپل در ماه سپتامبر سری آیفون 16 را عرضه کند. طبق گزارش‌ها، اپل قصد دارد 90 میلیون دستگاه آیفون 16 را تولید کند. حالا گزارشی منتشر شده که می‌گوید شریک تولیدی اپل فاکسکان، برای دستیابی به این هدف، 50.000 کارگر جدید را در کارخانه ژنگژو چین استخدام کرده است.

تولید آیفون معمولاً از آگوست به اوج خودش می‌رسد و در دسامبر به پایان خواهد رسید. در پی تلاش برای افزایش تولید آیفون 16 با استخدام کارگران جدید، فاکسکان دستمزد ساعتی را تا اواخر جولای به 25 یوان (حدود 4800 وون) افزایش داده است.

این سازنده تایوانی همچنین پاداش استخدام را از 6000 یوان به 7500 یوان در کارخانه ژنگژو که بزرگترین پایگاه تولید آیفون در جهان است، افزایش داد.

اخیراً هم گزارشی به دستمان رسید که می‌گفت سامسونگ و ال‌جی نیز تولید انبوه نمایشگر آیفون 16 را آغاز کرده‌اند. طبق گزارشات، اپل 80 میلیون پنل نمایشگر به سامسونگ و 43 میلیون به ال‌جی سفارش داده است.

منبع
gsmarena

محمد ترکاشوند

عاشق موبایل و اتفاقاتی هستم که حول و حوش این دستگاه هوشمند اتفاق می‌افته. امیدوارم یک روز بتونم بازار موبایل کشور رو تغییر بدم و اون رو به سمت حرفه‌ای شدن پیش ببرم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا