ساختار باتری موبایل

ساختار داخلی باتری موبایل، به صورتی است که بتواند ظرفیت زیادی از شارژ را در فضای کمی نگهداری کند، در ادامه شما با نحوه ی ساخت باتری موبایل؛ اجزای تشکیل دهنده باتری موبایل و انواع باتری موبایل آشنا خواهید شد.

ساختار باتری برای موبایل چگونه است؟

ساختار باتری موبایل: در این مقاله از سایت رایااستور قصد داریم تا به بررسی همه جانبه و ساختار داخلی باتری موبایل بپردازیم که خود شامل ساختار باتری، نحوه فعالیت و مواد تشکیل دهنده ی آن و همچنین دلیل عمر مفید کم برخی از آنها و راه های افزایش آن و علت منفجر شدن برخی از باتری ها و موارد دیگر بپردازیم.  در اینجا می خواهیم در مورد یکی از مهم ترین نکات در رابطه با باتری موبایل، برای کاربران توضیح دهیم. یکی از مهم ترین مواردی که می تواند در خرید باطری برای کاربر اهمیت داشته باشد، عمر باتری و سلامت آن می باشد. با توجه به اینکه ساختار باتری موبایل، در عملکرد آن تاثیر بسیار زیادی دارد در ادامه در مورد ساختار باتری گوشی موبایل توضیح خواهیم داد.

ساختار باتری های گوشی موبایل چیست؟

ساختار باتری موبایل، جزء مهم ترین عوامل تاثیرگذار در عمر باطری می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا به صورت کامل ساختمان باتری های لیتیوم یونی و پلیمری را برایتان توضیح دهیم. همچنین شما را با تفاوت انواع باطری موبایل که در گوشی استفاده می شود بیشتر آشنا کنیم. اینکه در ساخت باتری موبایل از کدام عنصر استفاده می شود؟ همچنین نحوه ی ساخت باتری موبایل، همه و همه می توانند روی عملکرد باتری و ساختمان داخلی آن تاثیر داشته باشند. با توجه به اینکه نیرویی زیادی از باتری مصرف می شود، ساخت باتری برای موبایل دارای اهمیت بسیار زیادی می باشد که در ادامه به آن اشاره می کنیم. در ادامه همراه ما باشید تا به صورت کلی در مورد ساختار باتری گوشی برای شما عزیزان توضیح دهیم.

ساختمان داخلی باتری گوشی را ببینید!

ساختار داخلی باتری موبایل

در این قسمت می خواهیم درمورد دو نمونه از محبوب ترین باتری های قابل استفاده برای گوشی های تلفن همراه برای شما توضیح دهیم. ساختار داخلی باتری موبایل، تعیین کننده عمر، سلامت، قدرت، عملکرد و سرعت گوشی شما خواهد بود.

انواع باتری لیتیومی موبایل:

  •  لیتیوم یونی
  •  لیتیوم پلیمری

این دو نمونه جزء پرکاربردترین ها برای گوشی های موبایل هستند. البته توجه داشته باشید که تفاوت این باطری ها، می تواند تا حدود زیادی برای کاربر قابل درک باشد و کاربر با بررسی آن می تواند بهترین و با کیفیت ترین باتری اصل و اورجینال را برای گوشی خود خریداری کند. برای اطلاع از تفاوت آن ها می توانید به مقاله “تفاوت باتری لیتیوم یونی و پلیمری” مراجعه کنید.

مزایای ساخت باتری لیتیومی موبایل

  • سطح خود دشارژی پایین
  • وزن بسیار سبک
  • ساخت آن در اشکال مختلف

ساختار باتری موبایل

یکی از مهم ترین مواردی که می تواند منجر به انفجار گوشی شود، ساختمان باتری موبایل می باشد. اگر این ساختمان به درستی ایجاد نشده باشد، طبیعتا می تواند کاربر را تهدید کند. باتری ها دارای عملکرد متفاوتی هستند. و از یک قطب مثبت و منفی پیروی می کنند. توجه داشته باشید که مقاومت داخلی گوشی و ولتاژ آن کاملا به ساختار اولیه آن بستگی دارد.

زمانی که شما گوشی را به برق متصل می کنید، با استفاده از انرژی شیمیایی که در آن وجود دارد می تواند واکنش نشان دهد و شروع به کار کند. در این زمان الکترون ها از قطب منفی به سمت قطب مثبت انتقال داده می شوند و واکنش گوشی شروع می شود. شما تا زمانی می توانید از گوشی استفاده کنید که دارای شارژ باشد.

در ساختمان باتری موبایل از کدام عنصر استفاده می شود؟

ساختار داخلی باتری موبایل

داخل یک باتری معمولا از یک آند، کاتد و الکترولیت تشکیل شده است؛ که آن برای انتقال یون های مثبت و منفی، باتری های لیتیوم یون در اکثر گوشی های هوشمند وجود دارد. الکترولیت از کاتد اکسید فلزی ساخته شده است. همچنین حاوی مخلوط کبالت، نیکل یا آهن و گرافیک است که درون آن یون های لیتیوم و نمک لیتیوم الکترولیت وجود دارد.

این روزها با انواع مختلف باتری موبایل در بازار عرضه می شوند که کیفیت آنها تعیین می کند که چه مدت می توان دستگاه را با یک بار شارژ کردن استفاده کرد. همچنین به دلیل ساختار باتری گوشی باید در نظر داشته باشید محدودیت های در اندازه و وزن باطری ها وجود دارد. بعضی از آنها به دلیل حجم بزرگی که دارند، دستگاه را سنگین و بزرگ می کنند.

اجزای تشکیل دهنده باتری موبایل

باتری موبایل جزء مهم ترین اجزای سخت افزاری یک موبایل محسوب می شود. همان طور که می دانید باطری ها دارای ظرفیت های متفاوتی هستند که در طی مدت زمانی که شما از آن استفاده می کنید ظرفیت و عمر باطری به مرور زمان  کاهش پیدا می کند. همین منجر می شود تا شما به فکر تعویض باتری و خرید باطری اورجینال و اصل باشید.به صورت کلی گوشی های هوشمند این روز ها از دو نوع باطری در ساختارشان استفاده شده است. باتری های لیتیوم یونی و پلیمری، یکی از پرکاربرد ترین اجزای سخت افزاری در گوشی می باشد. ساختار باتری موبایل می تواند تاثیر بسیار زیادی روی عمر و سلامت گوشی شما داشته باشد.

نحوه ی ساخت باتری موبایل

نحوه ی ساخت باتری موبایل

اصولاً جنس باتری ها از نیکل یا لیتیوم می باشد؛ که از جمله آنها میتوان به نیکل-کادمیوم، نیکل-متال هیدرات ( که تقریباً استفاده از باتری ها با جنس نیکل منسوخ شده) لیتیوم- یون ، لیتیوم-پلیمر امروزه در بیشتر گوشی های موبایل از باطری های لیتیومی استفاده میشود این مسئله هم به دلیل این است که باتری های لیتیومی مقاومت بیشتری نسبت به دما و ضربه دارند و همچنین خاصیت شکل پذیری بیشتری دارند.

پس از اینکه گوشی شما شارژش تمام شد این بار برای اینکه عملیات شارژدهی انجام شود. الکترون ها از قطب مثبت به قطب منفی انتقال پیدا می کنند. این کار تا زمانی ادامه پیدا می کند تا باتری به صورت کامل شارژ خود را دریافت کند. حتما برای شما هم سوال پیش آمده که باتری ها از چه موادی تشکیل شده اند که می تواند به این سرعت کار کنند.

اجزای تشکیل دهنده ساختمان داخلی باتری موبایل:

  • قطب مثبت
  • قطب منفی
  • الکترون

به صورت کلی می توان گفت، ساختار داخلی باتری موبایل یعنی آند، کاتد و الکترون نقش مهمی در چگونگی کارکرد آن خواهند داشت. این روزها بیشتر گوشی های هوشمند دارای باتری های یونی و پلیمری هستند که هر یک از آنها از ویژگی های متنوعی پیروی می کنند. در نظر گرفتن این خصوصیات می تواند تا حدودی در انتخاب باتری اصل و اورجینال شما تاثیر داشته باشد.

ساختمان باتری موبایل، جزء مهم ترین عوامل تاثیرگذار کاهش شارژ و انرژی گوشی می باشد. باتری های لیتیومی چه به صورت پلیمری و چه به صورت یونی، معمولا دارای ساختمان های یکسانی هستند. پس مواردی که می تواند روی کاهش و سریع خالی شذن شارژ گوشی تاثیر داشته باشد ساختمان گوشی است. در ادامه درمورد تفاوت انواع باطری ها توضیح خواهیم داد.

نحوه ساخت باتری گوشی موبایل

تفاوت انواع باتری موبایل

تفاوت انواع باتری موبایل از نظر ساختار داخلی

فرق بین باطری ها مشخص می کند که شما از کدام یک از آن ها استفاده کنید. معمولا باتری های لیتیوم یونی تا به الان طرفداران بیشتری داشته اند ولی باید در نظر داشته باشید که هر یک از باطری ها در جایگاهی که دارد، می تواند عملکرد متفاوتی داشته باشد. گوشی هایی که دارای ظرافت بیشتری هستند دارای باتری های پلیمری اند و دیگر گوشی ها از یونی پیروی می کنند.

وزن، چگالی، قیمت، عمر و تعویضی بودن باتری می تواند روی فروش آن تاثیر داشته باشد. توجه داشته باشید که باتری هایی که عمر مفیدی دارند و از قیمت بالاتری برخوردار هستند طبیعتا می توانند برای خرید ارزش بیشتری هم داشته باشند. باطری های لیتیوم معمولا عمر کمتری دارند اما می توانند سال های زیادی برای ما کار کنند. این یکی از ویژگی هایی است که این مدل را متمایز کرده است.

معرفی انواع باتری موبایل:

  • نیکل کادمیوم
  • NiMH
  • لیتیوم یون
  • باتری لیتیوم پلیمر

در این قسمت در مورد انواع باتری و نقش آن در ساختار باتری موبایل برای شما توضیح دادیم. همان طور که می دانید این روزها استفاده از باتری های لیتیوم پلیمری به نسبت یونی افزایش پیدا کرده است و معمولا این مدل باتری برای گوشی، تبلت، لپتاپ و… استفاده می شود. شما می توانید با مراقبت از گوشی خود به سلامت باطری کمک کنید. زمانی که باطری گوشی شما به هر دلیلی خراب می شود، شما باید ساختار داخلی باتری موبایل را بررسی کنید و مشکل آن را حل کنید.

در این مقاله در مورد ساختار باتری گوشی برای شما عزیزان توضیح دادیم. شما می توانید برای خرید باتری های اصل و اورجینال با مناسب ترین قیمت به سایت www.rayastor.ir مراجعه کنید و با در نظر گرفتن ساختار باتری موبایل، بهترین و قوی ترین باطری را برای خرید انتخاب کنید. شما می توانید محصولات این شرکت را به صورت اینترنتی و به صورت 24 ساعته با ضمانت تعویض 4 ماهه و گارانتی بازگشت وجه 48 ساعته سفارش و خریداری کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
نمایش نظرات (9)