فناوری

ویژگی‌های جدید One UI 8؛ حذف، تغییر و بهبود

سامسونگ با One UI 8 به دنبال بهبود تجربه‌ی کاربری است؛ قابلیت‌های Now Bar ارتقاء یافته و برخی ویژگی‌ها حذف یا تغییر کرده‌اند.

سامسونگ در پس‌پرده مشغول آزمایش و توسعه‌ی به‌روزرسانی One UI 8 است؛ نسخه‌ای که قرار است تابستان امسال همراه با گلکسی زد فولد 7 و گلکسی زد فلیپ 7 معرفی شود. در یک ماه گذشته، نسخه‌های آزمایشی داخلی این رابط‌کاربری منتشر شده‌اند و حالا سامسونگ روی یک نسخه‌ی جدید از این سیستم‌عامل کار می‌کند.

تیم سم‌موبایل این نسخه‌ی جدید One UI 8 را روی گلکسی S25 اولترا آزمایش کرده است. گفته می‌شود تغییرات آن چشمگیر نیستند، اما جزئیاتی وجود دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازد.

بیشتر تغییرات جزئی هستند، اما چند مورد به قابلیت Now Brief مربوط می‌شود. شاید مهم‌ترین تغییر، حذف گزینه‌ی خواندن متن به‌صورت صوتی در بخش Now Brief باشد که سامسونگ در این نسخه‌ی آزمایشی آن را حذف کرده؛ البته ممکن است این ویژگی دوباره در نسخه‌های بعدی اضافه شود.

یکی از افزوده‌های جالب در آخرین نسخه‌ی One UI 8 مربوط‌به Now Bar است. در این نسخه، Now Bar با برنامه‌ی Phone هماهنگ‌شده و تماس‌های فعال را نمایش می‌دهد. این تغییر نشان می‌دهد که سامسونگ قصد دارد قابلیت‌های Now Bar را گسترش داده و از آن در برنامه‌های بیشتری استفاده کند.

انیمیشن‌ها در این نسخه‌ی آزمایشی تا حدی بهبود یافته‌اند، به‌ویژه هنگام باز کردن اعلان‌ها. به‌نظر می‌رسد سامسونگ در حال تکمیل و بهبود نسخه‌ی قبلی One UI 7 است؛ بنابراین منطقی است که چند انیمیشن جدید نیز به تجربه‌ی کاربری One UI 8 اضافه شود.

محمد ترکاشوند

عاشق موبایل و اتفاقاتی هستم که حول و حوش این دستگاه هوشمند اتفاق می‌افته. امیدوارم یک روز بتونم بازار موبایل کشور رو تغییر بدم و اون رو به سمت حرفه‌ای شدن پیش ببرم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا