اخبار

آزمایش HyperOS 2.3 آغاز شد؛ به‌روزرسانی بزرگ شیائومی بر پایه‌ی اندروید ۱۶

شیائومی، آزمایش HyperOS 2.3 را آغاز کرده است که بر پایه‌ی اندروید ۱۶ خواهد بود. این نسخه ابتدا برای کاربران شیائومی ۱۵ در بازارهای جهانی فعال شده است.

شیائومی آزمایش رسمی HyperOS 2.3 را آغاز کرده است، که یک نقطه‌ی عطف مهم در توسعه‌ی نرم‌افزاری این شرکت محسوب می‌شود. این به‌روزرسانی بزرگ بر پایه‌ی اندروید ۱۶ خواهد بود و تنها برای دستگاه‌هایی که واجد شرایط دریافت اندروید ۱۶ هستند، منتشر خواهد شد.

آغاز آزمایش HyperOS 2.3

مرحله‌ی آزمایشی ابتدا برای کاربران شیائومی ۱۵ در بازارهای جهانی و اروپا فعال شده است، که نشان‌دهنده‌ی تمرکز شیائومی بر ارائه‌ی تجربه‌ی نرم‌افزاری برتر در سطح بین‌المللی است. این آزمایش هدفمند به شیائومی کمک می‌کند تا بازخوردهای دقیق از کاربران در شرایط مختلف بازار جمع‌آوری کند.

برنامه‌ی آزمایشی روی سازگاری با اندروید ۱۶ و یکپارچگی سیستم تمرکز دارد تا بینش‌های ارزشمندی برای بهینه‌سازی نسخه‌ی نهایی به دست آید. آزمایش پیش از انتشار نقش مهمی در شناسایی مشکلات احتمالی و تضمین پایداری قابلیت‌های جدید دارد.

زمان انتشار HyperOS 2.3

طبق گزارش‌های منتشر شده، HyperOS 2.3 از ژوئن ۲۰۲۵ برای دستگاه‌های سازگار منتشر خواهد شد. این زمان‌بندی مطابق با روند معمول انتشار شیائومی است و فرصت کافی برای آزمایش و تضمین پایداری را فراهم می‌کند.

ویژگی‌های HyperOS 2.3

این نسخه بیشتر شامل قابلیت‌های داخلی اندروید ۱۶ و بهبودهای آن خواهد بود. برخلاف نسخه‌های قبلی که شخصی‌سازی‌های اختصاصی شیائومی را شامل می‌شدند، این به‌روزرسانی بیشتر روی یکپارچگی با اندروید ۱۶ تمرکز دارد.

بهبود عملکرد سیستم، ارتقای امنیت و طراحی رابط‌کاربری هماهنگ با فلسفه‌ی اندروید ۱۶ از جمله تغییرات این نسخه خواهد بود.

درحال‌حاضر، آزمایش HyperOS 2.3 فقط برای دستگاه‌های سازگار با اندروید ۱۶ انجام می‌شود تا بهترین عملکرد و سازگاری بدون محدودیت‌های سخت‌افزاری تضمین شود.

مدل‌های جدید نیز ممکن است براساس تقاضای بازار و قابلیت‌های سخت‌افزاری به برنامه‌ی آزمایشی اضافه شوند. کاربران می‌توانند آخرین اخبار توسعه‌ی HyperOS را در HyperOSUpdates.com دنبال کنند یا اپلیکیشن MemeOS Enhancer را از Play Store دانلود کنند تا به اطلاعات اختصاصی سیستم، قابلیت‌های محدود و هشدارهای به‌روزرسانی دسترسی داشته باشند.

منبع
xiaomitime

محمد ترکاشوند

عاشق موبایل و اتفاقاتی هستم که حول و حوش این دستگاه هوشمند اتفاق می‌افته. امیدوارم یک روز بتونم بازار موبایل کشور رو تغییر بدم و اون رو به سمت حرفه‌ای شدن پیش ببرم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا