اخبار

ابیدور چودری، طراح آیفون ایر، اپل را ترک کرد

ابیدور چودری، طراح آیفون ایر، اپل را ترک کرد و به یک استارتاپ هوش مصنوعی پیوست؛ تیم طراحی اپل اکنون مستقیماً به تیم کوک گزارش می‌دهد.

خلاصه خبر
  • گزارش بلومبرگ نشان داد که ابیدور چودری، طراح آیفون ایر، اپل را ترک کرده و به یک استارتاپ هوش مصنوعی پیوسته است. او از سال ۲۰۱۹ در تیم طراحی اپل حضور داشت و نقش مهمی در معرفی آیفون ایر ایفا کرد. خروج او بخشی از موج ادامه‌دار جدایی استعدادها از اپل پس از ترک جانی آیو محسوب می‌شود. همزمان، جف ویلیامز، مدیر ارشد عملیات اپل، بازنشسته شد و تیم طراحی از این پس مستقیماً به تیم کوک گزارش خواهد داد. این تغییرات نشان‌دهنده بحران جدی در بخش طراحی اپل است.

وب‌سایت مک‌رومرز به نقل از بلومبرگ گزارش داد که ابیدور چودری، طراح صنعتی اپل که در رویداد سپتامبر وظیفه معرفی آیفون ایر را برعهده داشت، این شرکت را ترک کرده و به یک استارتاپ فعال در حوزه هوش مصنوعی پیوسته است.

این خروج در داخل اپل «موجی بزرگ» ایجاد کرده، زیرا چودری به‌عنوان یکی از استعدادهای درخشان تیم طراحی شناخته می‌شد.

بحران ادامه‌دار در تیم طراحی اپل

چودری از سال ۲۰۱۹ به تیم طراحی صنعتی اپل پیوست؛ همان سالی که جانی آیو، اسطوره طراحی اپل، این شرکت را ترک کرد و شرکت مستقل خود را تأسیس نمود. پس از خروج آیو، بسیاری از اعضای باسابقه تیم طراحی نیز یا به او پیوستند یا به شرکت‌های دیگر رفتند. اکنون تنها تعداد اندکی از طراحان قدیمی باقی مانده‌اند و اپل طی شش سال گذشته چندین چهره شاخص طراحی خود را از دست داده است.

چودری در رویداد سپتامبر، طی یک ارائه دو دقیقه‌ای ویژگی‌های آیفون Air را توضیح داد. منابع تأکید کرده‌اند که خروج او ارتباطی با فروش ناامیدکننده این دستگاه ندارد، بلکه تصمیمی شخصی برای پیوستن به یک استارتاپ هوش مصنوعی بوده است.

همزمان، تغییرات مدیریتی نیز فشار بیشتری بر تیم طراحی وارد کرده است. جف ویلیامز، مدیر ارشد عملیات اپل که از سال ۲۰۲۳ نظارت بر تیم طراحی را برعهده داشت، هفته گذشته بازنشسته شد. از این پس تیم طراحی مستقیماً به تیم کوک، مدیرعامل اپل، گزارش خواهد داد.

به گفته 9to5Mac، این خروج تازه بخشی از «موج فرار مغزها» در اپل است؛ موجی که نه‌تنها بخش طراحی، بلکه تیم‌های تحقیق و توسعه هوش مصنوعی اپل را نیز تحت تأثیر قرار داده است. همچنین گیزمودو نوشت: «چودری نقش کلیدی در توسعه آیفون Air داشت و حضور او در ویدئوی معرفی این محصول نشان‌دهنده جایگاه ویژه‌اش در تیم طراحی بود.»

لینک‌های بیشتر:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *