موبایل

گلکسی A17 4G؛ میان‌رده‌ای با دوربین شبانه قابل قبول برای کاربر ایرانی

گلکسی A17 4G در حالت Night Mode تصاویر روشن و قابل قبول ثبت می‌کند؛ میان‌رده‌ای اقتصادی برای عکاسی شبانه.

خلاصه خبر
  • سامسونگ با معرفی گلکسی A17 4G تلاش کرده میان‌رده‌ای اقتصادی ارائه دهد که در عکاسی شب هم حرفی برای گفتن داشته باشد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد این گوشی در شرایط نوری ضعیف عملکردی فراتر از انتظار دارد، هرچند هنوز فاصله محسوسی با پرچمداران سامسونگ دیده می‌شود.

دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی گلکسی A17 4G در حالت Night Mode توانسته روشنایی قابل قبولی ایجاد کند. تصاویر در محیط‌های کم‌نور مثل خیابان یا کافه، نسبت به نسل قبلی (A16) نویز کمتری دارند و رنگ‌ها طبیعی‌تر ثبت می‌شوند. با این حال، جزئیات در سایه‌ها همچنان محدود است و در بزرگ‌نمایی، افت کیفیت دیده می‌شود.

برای کاربر ایرانی که اغلب در محیط‌های نیمه‌تاریک یا شبانه عکس می‌گیرد، این سطح کیفیت می‌تواند کافی باشد. به‌ویژه اگر هدف ثبت لحظه‌های روزمره باشد، A17 4G با قیمت اقتصادی خود گزینه‌ای منطقی محسوب می‌شود. البته در مقایسه با گوشی‌های رقیب چینی مثل شیائومی سری ردمی نوت، هنوز ضعف‌هایی در شارپنس و رنگ‌های گرم دیده می‌شود.

دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی در شب عملکرد ضعیف‌تری دارد و نیازمند نور کمکی است. توصیه می‌شود کاربران برای گرفتن عکس‌های بهتر در شب، از HDR و حالت شب همزمان استفاده کنند تا تصویر شفاف‌تر و روشن‌تر شود.

لینک‌های بیشتر:

جمع‌بندی

گلکسی A17 4G در بخش دوربین شبانه، برای یک میان‌رده اقتصادی عملکردی قابل قبول دارد. اگرچه نمی‌تواند جایگزین پرچمداران شود، اما برای کاربر ایرانی که به دنبال گوشی مقرون‌به‌صرفه با کیفیت مناسب در شب است، انتخابی منطقی خواهد بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *