فناوری

حفاظت بیشتر از داده‌ها؛ سرویس جدید Google Play

گوگل در آخرین به‌روزرسانی سرویس گوگل‌پلی قابلیت ری‌استارت خودکار برای گوشی‌های قفل‌شده اضافه کرده است که امنیت داده‌ها را افزایش می‌دهد.

گوگل درحال انتشار آخرین به‌روزرسانی سرویس‌های Google Play است که امکانات امنیتی جدیدی به گوشی‌های اندرویدی اضافه می‌کند. در این نسخه، اگر گوشی شما برای سه روز متوالی قفل باشد، به‌صورت خودکار ری‌استارت می‌شود و وارد حالت امنیتی “قبل از اولین بازگشایی” خواهد شد. در این حالت، داده‌های گوشی رمزگذاری شده و دسترسی به اطلاعات سخت‌تر خواهد بود.

این ویژگی که مشابه قابلیتی در iOS 18.1 اپل است، امنیت دستگاه‌های اندرویدی را افزایش می‌دهد و برای گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی (اما نه دستگاه‌های Wear OS) قابل استفاده خواهد بود.

منبع
gsmarena

محمد ترکاشوند

عاشق موبایل و اتفاقاتی هستم که حول و حوش این دستگاه هوشمند اتفاق می‌افته. امیدوارم یک روز بتونم بازار موبایل کشور رو تغییر بدم و اون رو به سمت حرفه‌ای شدن پیش ببرم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا