افیلیت دیجیکالا 728 در 90

کوالکام در حال آزمایش تبلت‌های 10 اینچی با پردازنده Oryon است

به گزارش رایااستور، کوالکام ظاهراً در حال آزمایش چیپست اسنپدراگون 8cx نسل 4 خود با نام مستعار SC8380 در یک دستگاه با نمایشگر 10 اینچی است. این نشان می‌دهد که چیپست برای تبلت‌های 10 اینچی (یا بزرگ‌تر) و احتمالاً برخی تبلت‌های 2 در 1 و حتی ویندوز در لپ‌تاپ‌های ARM نیز طراحی خواهد شد. مایکروسافت نیز ممکن است از این تراشه در یک دستگاه سرفیس نئو با صفحه‌نمایش دوگانه استفاده کند.

همه این مدل‌ها در برابر آیپدهای اپل با چیپست‌های سری M و مک‌بوک‌ایر قرار خواهند گرفت. از آنجایی که چیپست و هسته‌های پردازنده Oryon توسط Nuvia، شرکتی که توسط کارمندان سابق اپل تشکیل شده بود و روی چیپ‌ست‌های سری M کار می‌کردند، طراحی شده است، می‌توان انتظار داشت که عملکرد پردازنده اوریون قابل قبول باشد.

اسنپدراگون 8cx نسل 4 دارای 12 هسته، 8 هسته (تا 3.4 گیگاهرتز) و 4 هسته کارآمد (تا 2.5 گیگاهرتز) خواهد بود. یک پردازنده گرافیکی داخلی Adreno 740 وجود خواهد داشت که قدرت نسبتاً بالایی دارد، اگرچه فاکتورهای بزرگتر مانند لپ‌تاپ‌ها نیز می‌توانند به پردازنده‌های گرافیکی خارجی (که با 8x PCIe 4.0 متصل می‌شوند) مجهز شوند، تا زمانی که خنک‌کننده برای آن وجود داشته باشد.

دستگاه‌های بزرگ‌تر همچنین از درایوهای NVMe (4x PCIe 4.0) پشتیبانی خواهند کرد، اگرچه دستگاه‌های کوچک‌تر و ارزان‌تر احتمالاً به UFS 4.0 پایبند خواهند بود. گزینه‌های اتصال شامل USB 4 (بر اساس Thunderbolt 4) با DisplayPort 1.4a خواهند بود.

طبق گزارش‌ها، کوالکام از نوامبر سال گذشته در حال آزمایش دستگاه‌های توسعه مبتنی بر Hamoa بوده است. هنوز کاملاً مشخص نیست که اولین دستگاه‌های تجاری چه زمانی در دسترس قرار می‌گیرند، ممکن است اواخر امسال یا حتی اوایل سال 2024 باشد.

جدیدترین اخبار تکنولوژی را از صفحه فناوری ما دنبال کنید.

خبرهای بیشتری بخوانید:

ممکن است شما دوست داشته باشید
پیام بگذارید