خودرو

مدیران خودرو شرایط فروش فوری 3 محصول از برند فونیکس را اعلام کرد

در ادامه می‌توانید جزئیات فروش فوق‌العاده 3 محصول فونیکس از شرکت مدیران خودرو را مطالعه کنید.

فروش فوری سه محصول فونیکس از روز شنبه 17 آذرماه 1403 آغاز خواهد شد. این طرح از ساعت ۱۰ روز شنبه، ۱۷ آذر آغاز خواهد شد. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانند به نمایندگی‌های فونیکس در سراسر کشور مراجعه نمایند.

 شرایط فروش فوری فونیکس 

طبق شرایط فروش اعلام شده از سوی فونیکس، تیگو ۸ پرو مکس IE با قیمت 2 میلیارد و 809 میلیون تومان، FX پریمیوم با قیمت یک میلیارد و 966 میلیون و 700 هزار تومان، و آریزو ۶ پرو اکسلنت با قیمت یک میلیارد و 437 میلیون تومان به فروش می‌رسد. شرایط فروش به صورت نقدی یا اقساطی بوده و که در حالت اقساطی پیش‌پرداخت آن ۵۰ درصد مبلغ خودرو برای طرح عادی و 40 درصد برای طرح جایگزینی تعیین شده است. تحویل تیگو 8 پرو مکس IE و FX پرمیوم طی ۶۰ روز کاری و آریزو 6 پرو طی ۹۰ روز کاری انجام می‌شود. این برنامه فروش از ساعت ۱۰ صبح شنبه 17 آذر آغاز خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند در زمان اعلام‌شده نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

برنامه فروش سه محصول برند فونیکس برای تاریخ 17 آذرماه 1403
منبع
اتومبیل فارسی

مهدی یوسف‌وند

از وقتی یادم میاد با ماشین زندگی کردم. الانم چند وقتی میشه که شروع به نوشتن اخبار حوزه مورد علاقم کردم. خودرو زندگی منه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا