خودرو

جزئیات طرح فروش نقدی سایپا برای خودروهای تجاری زامیاد [دی 1404]

سایپا شرایط فروش فوری زامیاد EX و پادرا پلاس را ویژه دی‌ماه ۱۴۰۴ با تحویل ۳۰ روزه اعلام کرد.

خلاصه خبر
  • شرکت سایپا شرایط فروش فوری سه محصول تجاری زامیاد شامل زامیاد EX تک‌سوز، پادرا پلاس رادیال و پادرا پلاس دوگانه‌سوز رادیال را ویژه دی‌ماه ۱۴۰۴ اعلام کرد. این خودروها به صورت نقدی و با موعد تحویل ۳۰ روزه عرضه می‌شوند. قیمت مصوب برای زامیاد EX برابر با ۱.۰۹۶ میلیارد تومان، برای پادرا پلاس رادیال ۱.۲۱۱ میلیارد تومان و برای پادرا پلاس دوگانه‌سوز رادیال ۱.۲۶۹ میلیارد تومان تعیین شده است. ثبت‌نام از ساعت ۱۴ روز چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه از طریق سامانه فروش سایپا آغاز می‌شود و تا زمان تکمیل ظرفیت ادامه خواهد داشت.

شرکت سایپا در بخشنامه جدید خود شرایط فروش فوری سه محصول تجاری زیرمجموعه زامیاد را ویژه دی‌ماه ۱۴۰۴ اعلام کرده است.

در این طرح، خودروهای زامیاد EX تک‌سوز، پادرا پلاس رادیال و پادرا پلاس دوگانه‌سوز رادیال به صورت نقدی و با موعد تحویل ۳۰ روزه عرضه می‌شوند.

قیمت‌های جدید مصوب برای این خودروها مشخص شده و ثبت‌نام از ساعت ۱۴ روز چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه از طریق سامانه فروش اینترنتی سایپا آغاز خواهد شد. فروش تا زمان تکمیل ظرفیت ادامه دارد و اولویت تخصیص بر اساس زمان ثبت‌نام تعیین می‌شود.

جدول شرایط فروش محصولات زامیاد – دی‌ماه ۱۴۰۴

نام خودرونوع فروشقیمت (تومان)موعد تحویل
زامیاد EX تک‌سوزفوری – نقدی۱,۰۹۶,۶۰۰,۰۰۰۳۰ روزه
پادرا پلاس رادیالفوری – نقدی۱,۲۱۱,۴۰۰,۰۰۰۳۰ روزه
پادرا پلاس دوگانه‌سوز رادیالفوری – نقدی۱,۲۶۹,۰۰۰,۰۰۰۳۰ روزه

لینک‌های بیشتر:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *