واتساپ

آموزش غیرفعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیسبوک

7
آموزش غیرفعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیسبوک

در آپدیت جدید واتساپ قابلیت جدیدی به عنوان اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیسبوک ارائه شده است ، بدین صورت که اطلاعات پروفایل کاربران از قبیل شماره همراه ، نام کاربری ، موقعیت مکانی ، عکس پروفایل و غیره در فیس بوک به اشتراک گذاشته می شود . در این مقاله با سایت رایااستور همراه باشید تا به شما آموزش غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیسبوک را آموزش دهیم .

آپدیت جدید واتساپ چیست ؟

در آپدیت جدید واتساپ که به تازگی منتشر شده است این قابلیت عجیب نشان داده شد که در آن تمام اطلاعات کاربران از قبیل شماره همراه ، موقعیت مکانی ، نام و نام خانوادگی ، عکس پروفایل و تمام پیام های کاربران در اختیار فیسبوک قرار گرفته می‌شود یا به اصطلاح به اشتراک گذاشته می شود .

اما خبر خوش این است که شما می توانید این قابلیت را غیرفعال کنید و این قابلیت ، هم در سیستم های اندرویدی و هم در سیستم های آیفون ios قابل اجراست . تا پایان این مقاله در پایان این مقاله با ما همراه باشید تا به شما آموزش دهیم که چگونه قابلیت اشتراک گذاری اطلاعات بین واتساپ و فیسبوک را غیرفعال کنید و از اطلاعات خود محافظت و نگهداری کنید .

 

بیشتر بخوانید : آموزش گرفتن تیک آبی اینستاگرام

 

آموزش غیرفعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات بین واتساپ و فیسبوک

برای جلوگیری از اشتراک اطلاعات از طریق واتساپ در فیسبوک ، کافیست مراحلی را که در ادامه برای شما شرح می‌دهیم را به ترتیب اجرا کنید :

آموزش غیرفعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیسبوک

  • اپلیکیشن واتساپ را اجرا کنید.
  • وارد منوی تنظیمات (Settings) برنامه شوید.
  • گزینه Account را انتخاب کنید.
  • گزینه Share My Account Info را انتخاب کنید.
بیشتر بخوانید :   واتساپ : آموزش بکاپ گرفتن از اطلاعات واتساپ (آرشیو چت)

آموزش غیرفعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیسبوک

  • در پنجره کشویی نمایان شده، گزینه Don’t Share را انتخاب کنید.

 

به همین سادگی می توانید از اشتراک گذاری اطلاعات شخصی تان در فیسبوک جلوگیری کنید و از اطلاعات و حریم شخصی خود محافظت کنید . مراحل ذکر شده برای گوشی های ios (آیفون) شرح داده شده بود . برای غیر فعال کردن اشتراک فایل های واتساپ در فیسبوک در گوشی های اندروید نیز باید دقیقاً همین مراحل را طی کنید با این تفاوت که باید تیک گزینه ، Share my account info را در گوشی های اندرویدی بردارید .

 

بیشتر بخوانید : بررسی گوشی آیفون

 

جمع بندی :

با آپدیت جدید واتساپ و انتشار خبر اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس‌بوک ، بسیاری از کاربران قصد ترک اپلیکیشن واتساپ را کردند . اما اگر شما همچنان دوست دارید از اپلیکیشن واتساپ برای انتقال فایل های خود استفاده کنید و برایتان حفظ امنیت اطلاعاتتان مهم میباشد  مراحل ذکر شده را طی کنید تا از اشتراک گذاری فایل ها بین واتساپ و فیسبوک  جلوگیری کنید و آن را غیرفعال سازید .

 

 

بیشتر آموزش ببینید :

آموزش تعمیرات

مقایسه گوشی سامسونگ

راهنمای خرید پاوربانک

تعمیر آیفون : آموزش تعویض اسپیکر آیفون 4 اپل

مقاله قبلی

آموزش واتساپ : حذف کردن پیام در واتس آپ (WathsApp)

مقاله بعدی

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

7 نظرات

  1. بهتر نیست کلا حذفش کنیم
    چون میترسم اطلاعاتم رو به سرقت ببرن

    1. آموزش به منظور خنثی کردن این مشکله انجام بدید مشکلی پیش نمیاد

  2. سلام
    این مطلب که آموزش در مورد غیرفعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیسبوک هست ، عملیه یعنی این کار رو انجام بدیم این مشکل بر طرف میشه ؟؟؟؟؟

    1. سلام
      بله

    2. من که چشم آب نمیخوره که با انجام دادن این کار بشه از اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیسبوک جلوگیری کرد .

  3. واقعا ممنونم من خیلی میترسیدم اطلاعاتم توی فیسبوک به اشتراک گذاشته بشه
    ولی با آموزش غیر فعال کردن اشتراک اطلاعات خیالم راحت شد
    فقط خدا کنه واقعا عمل کنه و مشکلی پیش نیاد

  4. دوستان حتما این آموزش در مورد غیرفعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیسبوک رو انجام بدید خیلی خطر ناکه . چون ممکنه اطلاعاتتون پخش بشه و حتی یکسری ازتون اخاذی کنن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *