عرضه بعدی هایما S7 هفته آینده انجام خواهد شد

به گزارش رایااستور، بنا بر اطلاعیه گروه صنعتی ایران خودرو، این مجموعه به منظور تامین نیاز بازار خودرو و افزایش میزان عرضه خودرو، فروش هایما در بورس کالا را در هفته آینده نیز ادامه خواهد داد.

در اطلاعیه این شرکت آمده است نظر به پیش‌بینی احتمال استقبال بالا خریداران از برنامه فعلی عرضه 2 هزار دستگاه محصول هایما S7 در مورخ 4 بهمن 1401 در بورس کالا، شرکت ایران خودرو در تلاش است تا موارد مورد نیاز برای تداوم عرضه محصول هایما S7 را مهیا نموده و برنامه عرضه این محصول همگام و متناسب با برنامه تولید ادامه خواهد داشت.

بر اساس برنامه عرضه فعلی، دیروز سه‌شنبه 4 بهمن 1401 خودروهای هایما S7 با قیمت پایه ۷۴۳ میلیون تومان و به صورت ۵۰ درصد پیش پرداخت در بورس کالا عرضه خواهد شد و موعد تحویل این خودروها ۱۰۵ روز خواهد بود.

خودرو هایما S7 پلاس به یک پیشرانه 1,8 لیتری توربوشارژ مجهز است که توان تولید حداکثر قدرت 170 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 230 نیوتن متر در 4500 دور در دقیقه را دارد و از طریق یک جعبه دنده 6 سرعته خودکار نیروی تولیدی را به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند.

خبرهای بیشتری بخوانید:

ممکن است شما دوست داشته باشید
پیام بگذارید